11 Μαΐ 2010

Έδωσαν όρκο τιμής

Αποφασισμένοι, οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της διοίκησης της Ρόδου δίνουν σαφή προτεραιότητα στο αγωνιστικό μέρος, με πίστη στη διατήρηση της ομάδας στη Β Εθνική.
Χτες στην προπόνηση μίλησε στους παίκτες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Τώνης Μαρτίνης ο οποίος κάνοντας αναφορά στην φετινή πορεία στάθηκε περισσότερο στις σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί, στα λάθη αλλά και στις επιτυχίες, τονίζοντας πως η βαθμολογική θέση αλλά και αποτυχημένα αποτελέσματα είναι εικονικά. "Η ομάδα μας είναι μια καλή και νοικοκυρεμένη ομάδα που βρέθηκε στη Β Εθνική την τελευταία στιγμή και όλοι κάναμε λάθη. Απ' αυτά μαθαίνουμε και απ' αυτά μάθαμε πώς θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε το πρωτάθλημα. Για το επόμενο διάστημα όλοι θα πρέπει να είμαστε μαζί και αποφασισμένοι", τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος στη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών.
Να σημειωθεί πως παρεξηγήσεις που σημειώθηκαν, αφήνονται τώρα στην άκρη μπροστά στον ένα και μοναδικό στόχο, την σωτηρία της ομάδας.
Σήμερα η διοίκηση θα παραθέσει δείπνο στους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειες τους ενώ το απόγευμα θα γίνει προπόνηση και διπλό με την ομάδα Νέων.
Για δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία γίνεται αναφορά σε υπαναχωρήσεις της διοίκησης λόγω πρόσφατων αποτελεσμάτων, δηλώνεται πως η συνοχή και το οικογενειακό κλίμα τίθενται πάνω απ' όλα στην ομάδα αυτή, που πιθανώς να είναι πρωτόγνωρη και γι αυτό σε μερικούς δημοσιογράφους -ειδικά των Αθηνών - προκαλεί απορίες και αίσθηση. ΟΛΟΙ οι ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ και διοίκηση έχουν δώσει όρκο τιμής για την σωτηρία, αφήνοντας όλα τα υπόλοιπα στην άκρη.

ΠΑΕ Ρόδος

6 σχόλια:

  1. Γιωτης

    Βεβαια αυτη την στιγμη δεν χωρανε παραπονα απο εμας τους φιλαθλους για την αντιμετωπιση απο μερικους αλλους φιλαθλους και την διοικηση.
    Αλλα τα παραπονα αυτων των οικογενειαρχων ειναι δικαια και μονο μια αναγνωριση απο αυτους που τους κατηγορησαν θα ηταν μια παρηγορια.
    Θελω να πιστευω οτι η επισημη ανακοινωση της ΠΑΕ για αναγνωριση λαθων της, εσωκλειει και τα λαθη που εγιναν εναντιων αυτων των 5-10 οικογενειαρχων που υπηρξαν, υπαρχουν και θα υπαρχουν πριν ολων αυτων που καθηστουν την διοικηση και τους παικτες.
    Τωρα ωμως, που τα λογια ειναι φτωχια και ολοι μας πρεπει να πραξουμε ενωμενοι, ας ξεχασουμε για 7 αγωνιστικες το τι εγινε, τι ειπωθηκε και να βαλουμε μπροστα να κανουμε τα αδυνατα δυνατα.
    Εμειναν 7 αγωνιστικες.
    Κανουμε περα τα "εγω" μας και κοιταμε το "εμεις στην Β Εθνικη"

    Γιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιωτης

    Κανεις δεν αμφιβαλλει οτι τα οικονομικα της ομαδας ειναι νοικοκηρεμενα, ουτε οτι υπαρχει θεληση για την παραμονη στην κατηγορια απο μεριας διοικησης και παικτων και προπονητων, και ουτε καν συζηταμε την ΑΞΙΩΣΗ των πονεμενων φιλαθλων να μεινουμε στην Β Εθνικη.
    Εγιναν λαθη και διοικιτικα και αγωνιστικα, και σε καμμια περιπτωση εγιναν λαθη απο την μερια των φιλαθλων.
    Το να παραδεχεσαι τα λαθη σου ειναι πολιτισμος και μεγαλοψυχια.
    Επειδη η ατακα "τα πολλα λογια ειναι φτωχια" γινεται δημοφιλης συμληρωνω στον επιλογο της ανακοινωσης.
    "ΟΛΟΙ οι ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ και διοίκηση έχουν δώσει όρκο τιμής για την σωτηρία, αφήνοντας όλα τα υπόλοιπα στην άκρη".Εγω σαν φιλαθλος θα υποστηρηξω αυτην την καλη θεληση σας και θα κανω αυτο που εγω μπορω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MIA ZWH RODOS.RODOS ZOUME STHN A NA SE DOYME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ PLAY AUT.ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κατηγορια θα παικτει αναμεσα σε μας και τον Ιωνικο. 3 φορες θα τους συναντησουμε. Τις 2 απο αυτες στο γηπεδο μας. Αν τους κερδισουμε και τις 2 φορες τοτε εχουμε μεγαλες πιθανοτητες να μεινουμε στην κατηγορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή