12 Μαΐ 2010

Να συνεχίσει ο κόσμος να στηρίζει την ομάδα

Πρόκειται για έναν παίκτη που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους της Ρόδου και αυτό δεν έχει συμβεί τυχαία . Ξεχωρίζει για τo ήθος του ,για την ευγένεια του και για την αγωνιστικότητα του. Ο Αλέξανδρος Βεργώνης ήρθε το καλοκαίρι για να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας από τον Απ.Καλαμαριάς .Μετά από μια δύσκολη χρονιά για όλους μας, η οποία φυσικά δεν έχει τελειώσει ακόμα, ο Αλέξανδρος ήταν ο μεγάλος άτυχος αφού για εκείνον η αγωνιστική περίοδος δυστυχώς τελείωσε πρόωρα.
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του δέχθηκε με μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση να απάντηση σε ερωτήσεις που του θέσαμε :
Ποια είναι η κατάσταση της υγείας σου Αλέξανδρε;
Έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες από την ημέρα της επέμβασης μου, μόλις χθες αφαίρεσα τα ράμματα και σήμερα έκανα και την πρώτη μου φυσικοθεραπεία . Ο ιατρός μου είναι αισιόδοξος και πολύ ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα , υπολογίζει σε ένα μήνα να ξεκινήσω να περπατάω και σε τρεις μήνες να αρχίσω τρέξιμο.
Σχετικά με την περιπέτεια της ομάδας μας στα Play Out τη έχεις να πεις;
Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να αποφύγουμε αυτήν την διαδικασία αλλά δεν τα καταφέραμε,είναι πολύ σημαντική η νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής για ψυχολογικούς λόγους αλλά και για να μειώσουμε την διαφορά από τους αντίπαλους μας. Στα Play Out ο στόχος μας είναι να κάνουμε νίκες στην έδρα μας και να μαζέψουμε όσους βαθμούς μπορούμε εκτός έδρας με την βοήθεια και της τύχης που δεν την είχαμε φέτος.
Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου για την ομάδα ;
Η ομάδα έχει πολύ καλούς παίκτες και καλά παιδιά πάνω από όλα ,η Διοίκηση είναι όλη την χρονιά δίπλα μας και μας στηρίζει , οι φίλαθλοι μας είναι συνέχεια κοντά στην ομάδα και γίνονται στα εντός έδρας παιχνίδια ο δωδέκατος παίκτης. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου να έρθω στην οικογένεια της Ρόδου.
Σχετικά με το μέλλον του δήλωσε :
Προς το παρόν έχουμε όλοι το μυαλό μας στα Play Out ,μετά την λήξη των υποχρεώσεων της ομάδας θα συζητήσουμε. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα και θα έχει τον πρώτο λόγο, ο' τι κι αν γίνει.
Ένα μήνυμα προς τον κόσμο;
Να συνεχίσει ο κόσμος να στηρίζει την ομάδα γιατί κάθε παιχνίδι που δίνουμε είναι πολύ σημαντικό.

Αλέξανδρε σου ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

ΥΓ . Ο Αλέξανδρος μας μίλησε από Θεσσαλονίκη όπου κάνει τις φυσικοθεραπείες του και μας υποσχέθηκε ότι με την έναρξη των Play Out θα έρθει στην Ρόδο να βοηθήσει και αυτός από την πλευρά του την προσπάθεια της ομάδας.

8 σχόλια:

  1. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΑΝΟΔΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΦΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα!
    Καλη αναρρωση Βεργωνη!
    Ο κοσμος της Ροδου υποστηρηζε, υποστηρηζει και θα συνεχισει να υποστηρηζει την Ροδο.
    Απο την εποχη του Δρακου εως την εποχη του Ιραλα και στη εποχη του ...
    Η Ροδος σαν ΟΜΑΔΑ μας χαρησε, μας χαρηζει και θα μας χαρησει, χαρες πικρες και ντεμι συναισθηματα.
    Η μοιρα μας το εχει να παιζουμε μπαραζ, απο το μπαραζ με το Αιγαλεω μεχρι το μπαραζ με τον Παναιτωλικο και τωρα στα μπαραζ με 3 αλλες ομαδες.
    Και το παραπονο μας ειναι, Να τελειωσουμε ενα πρωταθλημα χωρις μπαραζ.
    ..............................
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΑ ΠΕΣΩ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ!
    Εγω και ολοι οσοι ειναι ΧΡΟΝΙΑ τωρα Ροδιτες
    ..........................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΡΟΔΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΦΟΡΤΣΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝΑ ΑΥΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗ ΒΗΤΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ!ΚΑΠΟΥ ΟΜΩΣ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ/ΔΥΣΚΟΛΕΨΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΞΕΣΠΑΣΑΝΕ!ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ Η ΡΟΔΟΣ!ΕΧΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ 11ΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΡΟΔΟ!ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!ΑΡΚΕΙ Η ΟΜΑΔΑΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗ ΒΗΤΑ...ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝ Ο ΥΠΟΒΥΒΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ!Η ΡΟΔΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ!ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ροδος θα μεινει ορθια και αυτο οφειλεται στον κοσμο της και την ενεργεια που δεινει στην ομαδα. Απο τους 34βαθμους οι 31 παρθηκαν στο νησι μας. Την κυριακη θα παρουμε εμεις την νικη παλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σήμερα Παρασκευή στις 17:00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου η τελευταία προπόνηση για τα Ελάφια.
    Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για τονώσουμε τη ψυχολογία των παικτών μας ενόψει του πιο κρίσιμου αγώνα της χρονιάς για την ομάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακαρι να ερθουν πολοι στο γηπεδο.

    Και μια παρακληση, ας βοηθησουμε αυτους τους ιδιους και τους ιδιους τους οικογενεαρχηδες με το στολισμα ξεστολισμα του γηπεδου. Χρειαζοντε την βοηθεια ολων μας οι, Γιωργος Κλαδας, ο Τσαμπικος, οι Νικηταραδες, ο Λαδοπουλος, ο Βασιλης... χωρις αυτους το σταδιο θα φαινοταν εγκαταλημενο...Ουτε ενα ευχαριστω δεν περνουν.... Το κανουν γιατι ειναι ρομαντικοι καψουρηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Georgios Skartados
    Οι περισσοτεροι γνωριζετε ποιος ειμαι και δε θα μπω στη διαδικασια να συστηθω..Η Ροδος,η ομαδα που με ανεδειξε εχει φτασει πολυ ψηλα στη δευτερη τη ταξει εθνικη κατηγορια..Δυστυχως για προσωπικους λογους βρισκομαι στη Θεσσαλονικη και δε θα καταφερω να στηριξω την ομαδα στους αγωνες μπαραζ για την παραμονη..Ολοι εσεις ο...μως πρεπει να ειστε εκει στο ματς με τον Ιωνικο και στα υπολοιπα παιχνιδια για την παραμονη..Forza ελαφαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γειά σου ρε Γιώργαρε ψυχάρα! Θα φωνάξουμε εμείς για σένα, την ομάδα δεν την αφήνουμε μόνη ποτέ! Δεν σε ξεχνάμε ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή