1 Μαΐ 2010

Να είστε όλοι εκεί.

Με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά την αλλαγή του προπονητή , προπονήθηκαν τα ελάφια όλη την εβδομάδα για το ματς με τον Πιερικό. Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Γιώργο Στράντζαλη έχουν μειωθεί καθώς ο Lazetic και ο Μπιμπίρης που είχε κάποιες ενοχλήσεις προπονήθηκαν κανονικά και υπολογίζονται . Αντίθετα θα απουσιάσουν ο Irala και ο Pripou λόγο τιμωρίας και οι Βεργώνης ,Μαίλης , Οξύζογλου λόγο των τραυματισμών τους.
Σήμερα θα γίνει το καθιερωμένο χαλάρωμα και θα ανακοινωθεί η αποστολή .

Ο κόσμος για άλλη μια φορά αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών ώστε να βοηθήσει την αγαπημένη μας ομάδα να φτάσει στην επιτυχία.

Να είστε όλοι εκεί.

2 σχόλια:

  1. ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΡΟΔΟΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.
    Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΡΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΞΕΚΙΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκει θα ειμαστε. Ο Γιωργος ο Κλαδας και 4-5 αλλοι να στολιζουν το γηπεδο ωπως κανουν εδω και πολλα χρονια! Εκει θα ειμαστε εμεις που ναι μεν απογοητευθηκαμε με τα αποτελεσματα, αλλα ΔΕΝ παραταμε την ομαδα ΟΤΙ θελει ας γινει. Εκει θα ειναι ανθρωποι που ουτε καν σκευοντε να σταματησουν να πηγαινουν στο γηπεδο και να υποστηρηζουν την ομαδα. Αυτοι οι ιδιοι και σε οποιον αρεσουν.
    Η Ροδος δεν σβηνει ποτε γιατι αυτοι ειναι οι ανθρωποι με ΜΕΓΑΛΗ ψυχη που στεκοντε ΧΡΟΝΙΑ τωρα διπλα στην ομαδα.
    ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΡΟΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή