16 Μαΐ 2010

Ρόδος - Ιωνικός 1-2

Καλή εμφάνιση για τη Ρόδο κόντρα στον Ιωνικό ειδικά μέχρι το 60' γιατί από εκείνο το λεπτό και μετά δεν έγινε ματς.
Στο 8΄μετά από φάουλ , κεφαλιά η μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ ο Ιωνικός 0-1.
Από το 31' ο Ιωνικός έμεινε με 10 παίκτες, λόγο αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο 36' ο Ιωνικός σε μια κόντρα έκανε το 0-2.
Στο 38' κόρνερ από αριστερά, στην περιοχή ο Μπιμπίρης πιάνει την κεφαλιά και στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο Αγγελόπουλος με κεφαλιά πάσα τη στέλνει στο Λάζετιτς, ο οποίος από τη μικρή περιοχή με προβολή έκανε το 2-1 για την ομάδα του.
Και στο 45' από φάουλ του Lazetic , ο τερματοφύλακας δε συγκρατεί τη μπάλα, η οποία στρώνεται στον Αθανασιάδη, ο οποίος σε κενή εστία με σουτ στέλνει τη μπάλα άουτ, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει.
Στο δεύτερο ημίχρονο στο 51' σέντρα του Zilvan από αριστερά, ο Κακλαμάνος πήρε την κεφαλιά από καλό σημείο, υπό πίεση όμως και η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 74' σε σέντρα από δεξιά κεφαλιά του Τριχιά προς το δεύτερο δοκάρι, ο Lazetic έπιασε εξ επαφής κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 90' σε σέντρα ο Κακλαμάνος έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Ιωνικού αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ για φάουλ.

Ρόδος : Παναγιωτόπουλος, Μπιμπίρης, Πελέκης, Σ. Καντιμοίρης, Στεργαλλάς (46΄ Κόντι), Λουτσιάνο, Κακλαμάνος, Λάζετιτς, Ζιλβάν, Αγγελόπουλος (67΄ λ.τ. Καλλιμάνης), Αθανασιάδης (58΄ Τριχιάς).

8 σχόλια:

  1. POS ENAS PROPONHTHS POU TON EDIOKSAN OS
    APOTYXHMENO PRIN MERIKOYS MHNES NA MPOREI NA EMPNEYSEI TOYS PODOSFAIRISTES MAS ????
    MAKARI STA PLAY OFF NA TO KATAFEREI :-)
    PANTOS H OMADES DEN KTIZONTE ME ALLGES PROPONHTON,XTIZONTE ME YPOMONH KAI POLY POLY IDROTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκτος του οτι ξεκιναμε τα μπαραζ με 0β, δεν εχουμε κερδισει καμμια απο αυτες τις ομαδες που ειναι στα μπαραζ με μας. Και απο Ιωνικο και απο Δραμα χασαμε, και με τον Θρασυβουλο φεραμε ισοπαλιες. Και οταν η ομαδα ηταν πληρης και με τις απουσιες. Να τα βαλω με τον Στραντζαλη? Αφου αυτοι ειναι οι παικτες και αυτη ειναι η δυναμικη τους. Δηλαδη πηραμε παικτες κλασεως και δεν αποδιδουν συμφωνα με την κλαση τους? Κλανιες λεμε τωρα. Δειτε την βαθμολογια 34 βαθμους μαζεψαμε. Και ας καναμε μεταγραφες και ας αλαξαμε τρεις φορες προπονητη και ας απειλησαμε και βρισαμε τους παικτες και ας τα ριξαμε στην διαιτησια.... 34β αυτους καταφεραμε να μαζεψουμε με αυτην την ομαδα. 34β...αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καποτε τη φανελα με το ελαφι στο στηθοσ τη φορουσαν οι ΡΗΓΑΣ ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ ΣΚΑΤΡΑΔΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΚΩΤΗΣ ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΙΑΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΣΚΡΕΛΙ ΚΑΡΑΝΤΑΝΗΣ ΔΙΑΚΟΝΞΚΟΛΑΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ ΧΑΤΖΗΑΧΜΕΤ ΠΙΤΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΔΟΞΑΚΗΣ ΚΟΥΜΠΙΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΣΤΑΛΗΣ ΠΟΛΥΓΚΕΖ ΝΤΑΛΟΥΖ ΑΡΓΟΥΕΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ .....
    ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτοι πρεπει να πληρωνουν και οχι να πληρωνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To παρακάτω το έχει γράψει ένας φίλαθλος του Εθνικού στο www.betafans.net και λέει ΟΛΗ την ΑΛΗΘΕΙΑ μέσα σε πέντε αράδες :
    "Η Ρόδος έχει χάσει την ηρεμία της, αυτήν που είχε στην αρχή του πρωταθλήματος και πήγαινε καλά.
    Οι αλλαγές προπονητών και τελικά η επαναπρόσληψη του Στράντζαλη μετά από όλον αυτόν τον κύκλο δηλώνει και διοικητικά λάθη.
    Μην την ξεγράφετε εύκολα πάντως, δεν είναι άσχημη ομάδα.
    Έχει υλικό, δεν έχει όμως καθόλου ηρεμία, ψυχολογία και προσανατολισμό.
    Εάν κερδίσει το πρώτο παιχνίδι αυτό θα αλλάξει."

    Ας το καταλάβουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ (παίκτες-προπονητές-διοίκηση-κόσμος) πριν είναι πιά ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ομαδα αυτη την στιγμη περναει μεγαλες και κρισιμες καταστασεις. Στα αποδυτηρια πρεπει να ερθει η ηρεμια. Και η ηρεμια μπορει να την επιβαλλει ενας ανθρωπος που ειναι Ροδιτης και πονα την φανελα και εχει το στανιο για να επιβληθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και για αυτο αυτη την στιγμη η ομαδα χρειαζεται τον Σκαρταδο να βοηθησει στα αποδητυρια τον Στραντζαλη και τον Κωτη.
    Ο Γιωργος Σκαρταδος εχει δηλωσει οτι θελει να βοηθησει την ομαδα; ακομα και τωρα που παει στα μπαραζ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ολες τις βοηθειες για να επαναφερουμε την ταξη την ηρεμια στα αποδυτηρια. Και ενα ονομα ωπως του Γιωργου Σκαρταδου ειναι αυτο που χρειαζεται η ομαδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Georgios Skartados
    ευχαριστω για τα καλα σαs λογια αν χρειαστουν την βοηθεια μου το τηλεφωνο μου ειναι 6934023800

    ΑπάντησηΔιαγραφή