23 Μαΐ 2010

Ρόδος - Δόξα Δράμας 1-0 Video



7 σχόλια:

  1. Δεν το έχω ρε Γιώτη . Εκείνη την ώρα βλέπαμε όλοι τα ρολόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχ τι παθαμε σημερα Μιχαλη μου... τι κακο μεγαλο εξαιτιας ενος ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΛΑΚΑ, ενος ... να μη εξευτελισω το μπλογκ με αλλα λογια, οσα και να του πεις, οτι και αν του κανεις, δεν αλαζει.
    Ευτυχως που εχασε ο Ιωνικος και με 3-1 και ισοβαθμουμε...Θα πιστεψουμε στο ονειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ποδόσφαιρο θέλει και λίγο τύχη , όταν δεν την έχεις.....
    Ένα χ στον Ιωνικό θέλουμε πολλά ζητάμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O coach στα αποδυτηρια μας ειπε οτι πιστευει στην ομαδα και στο διπλο την Τεταρτη,εμεις του απαντησαμε με ενα μπραβο και να παιξουν με πεισμα για τη νικη!

    Βγαινοντας απο τα αποδυτηρια ομως και πηγαινοντας στους διαιτητες ηρθε παλι το ξενερωμα να μας λεει μαλακιες!!!
    Ρε Φανη,ενα πραγμα θα σου πω ρε φιλε,οταν καποτε ησουν στην Κακια Σκαλα ησουν μια ζωη ρε παιδακι μου μεσα στην αμφισβητηση και την ΔΥΣΠΥΣΤΙΑ για την οποια διοικηση ειχαμε!
    Τωρα που εισια απ'εξω καθεσαι και κατηγορεις εσυ ο ιδιος τον κοσμο της ΡΟΔΟΥ και μαλιστα ΔΗΜΟΣΙΟΣ?
    Οχι ρε φιλε,δεν το ανεχομαι εγω αυτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΟΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ!ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ?ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΚΡΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ.ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΣΑ ΟΣΟ Η ΡΟΔΟΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπορει να εγινε κλοπη μπορει να κρατηθηκε 2 λεπτα παραπανω μπορει να ηταν και οφσαιντ οπως ειπε ο στραντζαλης αλλα καλα θα ητανε ο ζοζε στραντζαλης να μας εξηγουσε με πια λογικη εκανε τις αλλαγες χτες και το κυριοτερο να μας πει πως θελει να παιζει η ροδος διοτι χτες με το κοουτσαρισμα του γελουσαν και τα 10χρονα παιδακια.Η ΡΟΔΟΣ ΕΚ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΕ ΖΟΖΕ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗ.χτες παιζατε με μια ανυπαρκτη ομαδα που ηταν για 5 γκολ...το ιδιο ισχυει και για τον ιωνικο τον οφη τον πανσερραικο και ξανα για την δοξα τις ηττες του 1ου γυρου...ετσι ειναι ζοζε στραντζαλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή