27 Απρ 2010

Επιστροφή Στράντζαλη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Από τη διοίκηση της ΠΑΕ ανακοινώνεται πως νέος προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει από σήμερα ο Γιώργος Στράντζαλης. Η επιλογή έγινε για διάφορους λόγους, με κυρίαρχο πως είναι ο μόνος γνώστης των ποδοσφαιριστών.
Ο κ. Στράντζαλης θα παραμείνει στην Ρόδο για το φετινό πρωτάθλημα και για το επόμενο, προχωρώντας στον ανασχεδιασμό της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Για την ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ
Ο πρόεδρος
Τώνης Γ. Μαρτίνης

3 σχόλια:

  1. ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΤΟΝ ΒΕΡΓΩΝΗ ΕΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΙΣΑΞΙΟΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. krima axoume katantisi san thn scoda xanthi pou thn mia dioxni ton kexagia gia na ferei ton mantzouraki, kai meta dixnei ton mantzouraki gia na ferei ton kexagia
    auth pou pernoun tetoies apofaseis alhtia me ti gnomona tis pernoun ???????? m afou htan kalos o strantzalis giati ton dioksame?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικα θα πρεπει να τους θυμησουμε πως οταν τον ειχαν διωξει ελεγαν ολοι τους <>,αλλα να που τελικα αποδειχθηκε πως αυτοι ειναι τελειως κοιμησμενοι και δεν εχουν ιδεα για το τι κανουν!

    Υ.Γ. Στραντζαλη εγω προσωπικα και φανταζομαι και πολλα παιδια απο την Κακια Σκαλα δεν εχουν τιποτα μαζι σου,κανεις οτι μπορεις αλλα εισαι λιγος ρε γαμωτο για αυτη τη κατηγορια!!!
    Οπως επισης ειναι λιγοι και αυτοι που πιπιλιζουν τον εγκεφαλο του προεδρου για να παιρνει αυτες τις αποφασεις!!!
    Και για να σε κλεισουν για 1μιση χρονο μαλλον εχουν παρει την μοιραια αποφαση να πεσουμε και να σε εχουμε του χρονου ξανα στη Γ εθνικη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή