26 Απρ 2010

Ηλιούπολη - Ρόδος 2-0

Παιχνίδι κέντρου ήταν κυρίως το ματς στο πρώτο ημίχρονο με την πρώτη καλή ευκαιρία για τα ελάφια στο 20' σουτ του Αθανασιάδη άουτ και 2' αργότερα στο 22' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Villar η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της Ηλιούπολης έπειτα και από επέμβαση του τερματοφύλακα.Σε μια ανύποπτη φάση στο 40' στην περιοχή της Ηλιούπολης ο Βεργώνης μετά από πάσα του Villar προσπάθησε να κάνει σουτ αλλά δέχθηκε μαρκάρισμα από αμυντικό προκαλώντας τον τραυματισμό του , που απ΄ότι φαίνεται είναι σοβαρός. Στο 42' μετά από βαθιά μπαλιά από τον τερματοφύλακα της Ηλιούπολης ο Μπιμπίρης δεν μπόρεσε να διώξει και ο επιθετικός που ήταν στην φάση έκανε το σούτ ο Παναγιωτόπουλος προσπάθησε να αποκρούσει αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47' μετά από σέντρα μέσα στην περιοχή πήρε την μπάλα ο επιθετικός της Ηλιούπολης και με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά διαμορφώνοντας το 2-0 , που ήταν και τελικό σκορ.
Τρεις καλές ευκαιρίες είχε η Ρόδος από εκεί και μετά στο 51' σουτ του Luziano κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα , στο 67' σε τετ α τετ του Κακλαμάνου θέλησε να περάσει και τον τερματοφύλακα αλλά τελευταία στιγμή τον πρόλαβε αμυντικός και έδιωξε σε κόρνερ και τέλος στο 85' βολέ του Luziano έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

ΡΟΔΟΣ: Παναγιωτόπουλος, Δανάς, Σ. Καντιμοίρης, Pripou, Μπιμπίρης, Βεργώνης (40' Γ.Καντιμοίρης), luziano, Παπαδημήτρης (86' Τριχιάς), Αθανασιάδης (65' Κόντης), Villar, Κακλαμάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου