31 Μαρ 2010

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη


Ο Σταμάτης Καντιμοίρης , δήλωσε για τον σημερινό αγώνα :
«Πλέον, η ομάδα βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο. Δεν υπάρχει για εμάς άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Είμαστε υποχρεωμένοι να την κατακτήσουμε, για την ομάδα, τον κόσμο και τον εαυτό μας. Η Ρόδος αδικείται κατάφωρα από τη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται, όμως αυτή, είναι μία άλλη συζήτηση. Προέχει το τώρα και οι τρεις βαθμοί. Στη συνέχεια θα κοιτάξουμε πώς να βγούμε από τη ζώνη και να αποφύγουμε τα πλέι άουτ, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο, τουλάχιστον τα παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας».




Για την πρώην ομάδα του και αυριανό αντίπαλο των «ελαφιών», ο δεξιός οπισθοφύλακας με τις 24 συμμετοχές σε 27 αγωνιστικές, υπογράμμισε: «Δεν χρειάζεται να πω εγώ αν ο Εθνικός είναι μια καλή ομάδα ή όχι. Η βαθμολογική του θέση και τα αποτελέσματά του, νομίζω πως το μαρτυρούν. Μια ομάδα, που έχει βάλει σκοπό εδώ και χρόνια την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία και που φέτος, έχει Χρειάζεται προσοχή και απόλυτη προσήλωση από το πρώτο, μέχρι και το τελευταίο λεπτό για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Η αλήθεια πάντως είναι, πως όσο καλός και αν θεωρείται ο αντίπαλος, εμείς κοιτάμε τον στόχο μας και μόνο αυτόν».
Για να πετύχει η Ρόδος όμως τον στόχο της, έχει ανάγκη κάτι περισσότερο από μια καλή απόδοση. Ο Σταμάτης Καντιμοίρης, αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για την ομάδα η παρουσία του κόσμου, που δίνει άλλο «αέρα» στους ποδοσφαιριστές και που πρέπει σήμερα να γίνει αισθητή στο Δημοτικό Στάδιο: «Αυτή τη φορά, περιμένουμε τον κόσμο μας και θέλουμε να πιστεύουμε, πως δεν θα μας διαψεύσει. Οι φίλαθλοι της Ρόδου, έχουν δείξει πολλές φορές τη δύναμή τους και πόσο σημαντικό κομμάτι είναι για την ομάδα. Πρέπει να μας εμπιστευθούν, να μας στηρίξουν και να σταθούν στο πλάι μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, χωρίς διαλείμματα».


Από το 12soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου