31 Μαρ 2010

Ρόδος - Εθνικός 1-1

Έως πότε θα βλέπουμε τέτοιες διαιτησίες; Τον κύριο Δημητρόπουλο τον είδαμε στο παιχνίδι με την ομάδα των Σερρών όπου πάλι είχαμε την ίδια αντιμετώπιση , μετά πάλι εκτός έδρας με τον ΟΦΗ μια από τα ίδια και σήμερα μας έδωσε το τελικό χτύπημα .
Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και κατάφερε στο 10' ο Μπιμπίρης μετά από σέντρα του Luziano να πλασάρει από κοντά και να κάνει το 1-0. Από εκείνο το λεπτό και μετά άρχισε το χειρουργείο από τον Κύριο Δημητρόπουλο και τους βοηθούς του καθώς έβλεπαν πως τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως τα είχαν σχεδιάσει. Δύο ακυρωθέν γκολ για την ομάδα μας , όλα τα σφυρίγματα υπέρ του φιλοξενούμενου , τρελά πράγματα. Μέχρι τη στιγμή που σε μια επίθεση του Εθνικού ο Pripou στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στην εστία του Παναγιωτόπουλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα Ελάφια μπήκαν πάλι δυνατά αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας . Χάνοντας αρκετές ευκαιρίες δεν κατάφεραν να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Σε μια από τις τελευταίες φάσεις του παιχνιδιού και ενώ έχουμε κερδίσει φάουλ έξω από την περιοχή ο κύριος Δημητρόπουλος κατάφερε να εκνευρίσει όλους τους παίκτες κάνοντας συνέχεια παρατηρήσεις και να καθυστερεί την εξέλιξη του παιχνιδιού . Ο Irala δεν άντεξε όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου και αντέδρασε στον Διαιτητή παίρνοντας την κόκκινη κάρτα.

ΡΟΔΟΣ: Παναγιώτοπουλος, Καλλιμάνης, Δανάς,Pripou, Irala, Βεργώνης, Luziano, Μπιμπίρης, Αθανασιάδης, Κακλαμάνος, Villar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου