22 Φεβ 2010

Όλοι κοντά στην αγαπημένη μας ομάδα.

Από την ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ ανακοινώνονται τα παρακάτω σχετικά με τον χτεσινό αγώνα:
1. Η ομάδα μας έτυχε από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ καλή συνεργασία. Το κλίμα φυσικά στο γήπεδο από τους οργανωμένους και μη φιλάθλους προκάλεσε αίσθηση και δημιούργησε ποικίλες αντιδράσεις σε όσους Ροδίτες παρακολούθησαν τον αγώνα. Η "καυτή έδρα" συνετέλεσε αρκετά για το τελικό αποτέλεσμα.
2. Στόχος της Ρόδου ήταν εξ' αρχής η παραμονή στην κατηγορία χωρίς να μπει η ομάδα σε διαδικασία play out. Ως τώρα είμαστε μέσα στον στόχο και ελπίζουμε, χωρίς δεσμεύσεις και άλλες σχέσεις να πετύχουμε τον στόχο, πιστεύοντας απόλυτα στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μας, που είναι άξιοι και μπορούν να παίξουν και σε ανώτερη ακόμη κατηγορία με εξαιρετικές προοπτικές.
3. Θεωρούμε πως την αυτοπεποίθηση αυτή θα προσφέρουν με την δυναμική παρουσία τους στο γήπεδο μας την ερχόμενη Δευτέρα, οι φίλοι της ομάδας. Είναι μια καλή και μεγάλη ευκαιρία για να δείξουμε σε όλους πως η Ρόδος είναι για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα. Αφήνουμε λοιπόν το ατυχές αποτέλεσμα και την ατυχή χτεσινή εμφάνιση πίσω και καλούμε όλους τους φιλάθλους κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα.
Η ηρεμία και η αυτοπεποίθηση θα φέρουν τη Ρόδο εκεί που της αξίζει.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ρόδος.

2 σχόλια:

  1. Την δευτερα ισοβαθμουμε με δαυτους, και θα λεμε και εμεις οτι παμε για πλει οφ…
    ΠΑΜΕ ΕΛΑΦΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nikos Ladopoulos:

    Ενημερωνει πως την Τεταρτη εχουμε συγκεντρωση στο Boca Lupo στις 21:00!!!
    Τα λεμε εκει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή