15 Φεβ 2010

Συγχαρητήρια στους φιλάθλους


"Στο α' ημιχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον Εθν. Αστέρα ο οποίος είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και θα μπορούσαμε να προηγηθούμε και με δυο αλλά και 3-0. Αντί γι αυτό δεχθήκαμε την ισοφάριση από μια στημένη φάση σε μια αδράνεια, αλλά και σκηνικό που μας κυνηγάει τον τελευταίο καιρό. Λέμε για αδράνεια αλλά πολλές φορές δεν είναι αδράνεια όταν γίνεται μια-δυο η και τρεις φορές. Παρά την ψυχρολουσία αντιδράσαμε σχετικά νωρίς κι αυτό μας έδωσε καλύτερη ψυχολογία. Θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι σε κάποιες καλές στιγμές που δημιουργήσαμε στο α' ημιχρονο.
Στο τέλος δεχθήκαμε πίεση από τον Εθν. Αστέρα κάτι που είναι φυσιολογικό γιατί όπως ξέρετε το άγχος και η πίεση, που υπάρχουν για την νίκη είναι πολύ μεγάλο. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν. Θεωρώ πώς έπρεπε να είμαστε πιο ψηλά στην βαθμολογία γιατί παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στους φιλάθλους για την βοήθεια που μας προσέφεραν κι εύχομαι στον Εθν. Αστέρα και στον Αντώνη Μανίκα ότι καλύτερο για την συνέχεια. ''
Παναγιώτης Τζαναβάρας

"Στο α΄μερος έπρεπε να έχουμε σημειώσει ακόμα δυο γκολ. Το θέλαμε πολύ το ματς κι αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στους συναδέλφους μου και στον κόσμο που μας βοήθησε".
Γιάννης Κόντης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου