21 Φεβ 2010

ΟΦΗ - Ρόδος 3-0


Κόντρα σε έναν ανώτερο αντίπαλο που επέβαλε τον ρυθμό του από τα πρώτα λεπτά δεν τα κατάφερε η Ρόδος. Η Ρόδος μπήκε αναγνωριστικά στο παιχνίδι αλλά μετά το 20' πήρε τα ινία του αγώνα ο ΟΦΗ και κατάφερε με δύο γκολ στο 28' και στο 43' να κάνει το 2-0.Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο 50' έγινε το 3-0 και κάπου εκεί τελειώσαν όλα .
Για την Ρόδο αγωνίστηκαν οι
Παναγιωτόπουλος, Καντιμοίρης Στ., Πρίπου, Δάνας, Πελέκης, Βεργώνης, Καντιμοίρης Γ (46’ Βιλάρ)., Ιράλα, Μουράο, Λάζετιτς (60’ Κόντης), Κακλαμάνος (76’ Αθανασιάδης)

2 σχόλια:

  1. Χασαμε, και μαλιστα ειναι η πρωτη φορα που χασαμε με τρια γκολ. ΟΦΗ ηταν αυτος, σε ανοδικη πορεια ειναι, για σουπερλιγκ παει... Παει αυτο, παπαλα, δεν αλλαζει με τιποτα.. Αυτο ωμως που δεν πρεπει να γινει ειναι να αρχισουν οι γκρινιες και οι μουρμουρμερες προς τους παικτες και τον προπονητη. Αυτο θα κανει αυτην την ηττα ακομα ποιο βαρια. Και εχουμε και τον ντερμπυ την επομενη δευτερα.
    Προσεχε Μιχαλη, επειδη το μπλογκ σου ειναι ανοικτο και για ανωνυμους, θα μπουν τιποτα εξυπνακηδες , και δικοι μας και αντιροδιτες και θα αρχισουν τα μπαλιαμπουλιου, που λενε και στην Συμη.
    Ελαφι στις νικες ΕΛΑΦΑΡΑ στις ηττες.
    Δεν μπορουμε να πουμε οτι δεν πειραζει που χασαμε, αλλα οχι να μας παρει απο κατω αυτη η ηττα, γιατι χαθηκαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχόλια που είναι προσβλητικά ή χυδαία θα διαγράφονται αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή