30 Ιαν 2010

Ρόδος-Αν.Καρδίτσας 1-0

Μεγάλη νίκη για τα ελάφια.
Η Ρόδος δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και αρκέστηκε σε παθητικό παιχνίδι στη πρώτη μισή ώρα . Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου όμως τα «ελάφια» ανέβασαν ρυθμούς και είχαν σωρεία χαμένων ευκαιριών κυρίως με τον Λάζετιτς.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μπήκε δυνατά σε συνέχεια του τελευταίου τετάρτου του πρώτου μέρους και άνοιξε το σκορ στο 79’ με κεφαλιά του Ιράλα.
Αναλυτικά :
Στο 22΄σουτ του Ιράλα απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 29’ ο Λάζετιτς με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα προς την αριστερή γωνία χτυπώντας στο δοκάρι.
Στο 36’ ο Ιράλα βρήκε χώρο και έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω.
Στο 38’ο Λάζετιτς μετά από σέντρα του Πελέκη και αδράνεια της άμυνας βρέθηκε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα, ωστόσο ο Σέρβος καθυστέρησε με αποτέλεσμα να δώσει την ευκαιρία στους αμυντικούς να διώξουν τη μπάλα . Στο 43’ μετά από σέντρα του Βεργώνη στο ύψος της μικρής περιοχής ο Ζιλβάν έκανε την προβολή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω . Στο 51’μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Βεργώνης έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 79’μετά από σέντρα ο Λάζετιτς πρόλαβε πριν η μπάλα βγει άουτ να κάνει την επαναφορά προς τα πίσω και ο Ιράλα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουτσόπουλου κάνοντας το 1-0.
Ρόδος: Παναγιωτόπουλος, Δανάς, Καντιμοίρης Στ., Σωτήρχος, Πελέκης, Βεργώνης, Ιράλα, Οξύζογλου (71’ Λουτσιάνο), Ζιλβάν (53’ Βιγιάρ), Λάζετιτς, Κακλαμάνος (87’Μπιμπίρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου