28 Μαρ 2021

Έμεινε στο μηδέν η Ρόδος.


 Δεν κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Ρόδος, αφού έμεινε στο στείρο 0-0 με την Επισκοπή, στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού μας. 

 Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ρόδος και Επισκοπή, με τη Ρόδο πάντως να μην πιάνει τα αναμενόμενα στάνταρ απόδοσης. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν την αναμέτρηση, έχοντας καλυτερη απόδοση στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Η Ρόδος σταδιακά άρχισε να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, δεν κατάφερε όμως να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Βουτσελά. 

 Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο β ημίχρονο, με τη Ρόδο να ανεβάζει στροφές όσο έβλεπε τα λεπτά να περνάνε, αλλά χωρίς να έχει την ουσία. Μοιραία, το 0-0 ήταν το τελικό σκορ μιας πρεμιέρας που τα Ελάφια καλούνται, έτσι κι αλλιώς, να αφήσουν πίσω τους. Το φετινό πρωτάθλημα δεν έχει την πολυτέλεια για υπερβολικές σκέψεις, με τη Ρόδο να ετοιμάζεται, πλέον να υποδεχθεί τη Νίκη Βόλου την προσεχή Τετάρτη. 

 Σίγουρα δικαιολογίες υπάρχουν πολλές για τη σημερινή απόδοση. Ο ρυθμός είναι κάτι που θα έρθει παιχνίδι με παιχνίδι, τα λάθη θα βελτιώνονται με την πάροδο των αγωνιστικών. Η στήριξη στην ομάδα είναι δεδομένη, όπως και η πίστη πως τα Ελάφια θα βγάλουν αντίδραση την Τετάρτη. 


Ρόδος (Κώστας Βελιντζέλος): Πίτκας, Νικολόπουλος, Καψάλης, Χύσι, Καραγεώργης, Μπαξεβάνος, Αρναρέλλης (56′ Λίχτι), Μαρτσάκης (66′ Σερεντιούκ), Δελαπόρτας (83′ Μακρής), Τσίπρας (83′ Πεχλιβανόπουλος), Ριτάκο (66′ Γιόνδης)

Επισκοπή (Γιάσμινγκο Βέλιτς): Βουτσελάς, Ανδρέου, Παναγιωτίδης, Γιαννούτσος, Πολυχρόνης, Χρουσιέλ, Ανδρικόπουλος, Τσιριγώτης (81′ Τσόφλιος), Λίμα, Ρότσα, Σουμπασάκης (90+2′ Καραγιάννης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου