28 Μαρ 2021

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΕΛΑΦΑΡΑ ΜΟΥ!


 Ελάχιστες ώρες μάς χωρίζουν από την πρώτη σέντρα της χρονιάς για την Football League! Η Ρόδος επιστρέφει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα για πρώτη φορά, 10 χρόνια μετά την τελευταία της συμμετοχή στην τότε Football League 2 της σεζόν 2010-11. Έπρεπε να φτάσει σχεδόν Απρίλιος, έπρεπε να περάσει πάνω από ένας χρόνος απραξίας, αλλά πλέον μετράμε τα λεπτά αντίστροφα για την επανεμφάνιση των πρασίνων στους αγωνιστικούς χώρους. Τα Ελάφια ετοιμάζονται να υποδεχτούν την Επισκοπή, με την ομάδα του Ρεθύμνου να τίθεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τη Ρόδο, όχι μόνο στο πλαίσιο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου αλλά και της ιστορίας των δύο ομάδων γενικότερα.

 Ο προπονητής των πρασίνων έχει διαθέσιμα και ετοιμοπόλεμα όλα τα χαρτιά του και αναμένεται να κατεβάσει την πλέον αποτελεσματική εντεκάδα απέναντι στους αυριανούς αντιπάλους. Μοναδικός πονοκέφαλος οι πιθανές απουσίες του Ρεβυθόπουλου και του Παγώνη. Χθες, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός εν όψει της έναρξης, αλλά και η τελευταία προπόνηση πριν από το ματς. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι προετοιμασμένοι, παρά τις δύσκολες συνθήκες που διαμορφώθηκαν το τελευταίο διάστημα και αποφασισμένοι να μπουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. 

 Όπως είναι λογικό, ο ενθουσιασμός για την έναρξη του πρωταθλήματος είναι διάχυτος, όπως και η προσμονή για τον κόσμο του νησιού να δει ξανά τη μεγαλύτερη ομάδα να αγωνίζεται. Ευχή όλων μας να συνδυαστεί η έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Καλή αρχή Ελαφάρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου