30 Μαρ 2021

Με το βλέμμα της στραμμένο στη Νίκη Βόλου!


  Κανένα περιθώριο για προβληματισμούς και σκοτούρες δεν αφήνει στα Ελάφια το απαιτητικό πρόγραμμα της φετινής Football League. Η Ρόδος αφήνει πίσω της την ισόπαλη πρεμιέρα της Κυριακής και πλέον στο μυαλό της έχει μόνο την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στη Νίκη Βόλου. Υπενθυμίζουμε πως η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 14:00, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας. 

 Ποδοσφαιριστές και Κώστας Βελιτζέλος καλούνται να βρουν αγωνιστικό ρυθμό με το πέρας των παιχνιδιών και να διορθώσουν τις όποιες ατέλειες εντόπισαν την Κυριακή. Ελλείψει φιλικών, το κάθε παιχνίδι είναι αυτό που θα διαμορφώνει την αγωνιστική ταυτότητα των Ελαφιών. Είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί χρόνος και υπομονή από πλευράς φιλάθλων, προκειμένου να δουν την ομάδα να πιάνει τα στάνταρ απόδοσης που όλοι περιμένουν. Στα αγωνιστικά, πάντως, μοναδικό ερωτηματικό για το αυριανό παιχνίδι αποτελεί η παρουσία του Ρεβυθόπουλου και του Παγώνη, με τον τεχνικό των πρασίνων να μην αντιμετωπίζει, πάντως, κάποιο άλλο ζήτημα. Η προετοιμασία της Ρόδου για την αυριανή αναμέτρηση ολοκληρώθηκε σήμερα και άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι για την πρώτη νίκη της χρονιάς!

Για την ιστορία, να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες έχουν να βρεθούν αντιμέτωπες από την περίοδο 1983-84, όταν για την Β’ Εθνική η Ρόδος είχε επικρατήσει με 4-1 στην έδρα της, ενώ το παιχνίδι στο Βόλο έληξε 2-2. Από τότε είτε έπαιζαν σε διαφορετική κατηγορία, είτε σε διαφορετικό όμιλο της ίδιας κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου