29 Νοε 2019

"Όπως παλιά...!"

 Σε ρυθμούς Μαρκό συνεχίζει να κυλάει η εβδομάδα για τη Ρόδο, καθώς ολοένα και πλησιάζουμε στην αυριανή (14:30) αναμέτρηση με την ομάδα της Ανατολικής Αττικής. Τα Ελάφια τελείωνουν σήμερα την προετοιμασία τους ενόψει της 11ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, όπου θέλουν μόνο τη νίκη προκειμένου να αποσπαστούν ακόμα περισσότερο στην κορυφή και να χριστούν με τον άτυπο τίτλο του "πρωταθλητή χειμώνα". Προκειμένου, όμως, η Ρόδος να φτάσει στο ζητούμενο της άνετης επικράτησης, θα χρειαστεί και τη συνδρομή των φιλάθλων της. Για το λόγο αυτό, η διοίκηση της Ρόδου εξέδωσε ανακοίνωση, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους τους φίλους της ομάδας, τους παλαίμαχους, παλιούς παράγοντες και γενικότερα σε ολόκληρο το νησί, ώστε να βρεθούν ξανά στο πλευρό της ομάδας. Όπως παλιά, λοιπόν, η Ρόδος για τη Ρόδο!

Η ανακοίνωση-κάλεσμα της Ρόδου:
«Από τις γειτονιές της πόλης, όπως παλιά, από τα χωριά μας με την αγάπη για την μεγάλη εκπρόσωπο του νησιού, το Σάββατο, αν και η ώρα δεν είναι κατάλληλη, όλοι μαζί θα δώσουμε το παρών, για να στεφθεί και με τη νίκη η Ρόδος πρωταθλήτρια χειμώνα – ένα βήμα πριν από την μεγάλη κατάκτηση: Η φωνή θα είναι η ενίσχυση των προσπαθειών των ποδοσφαιριστών μας, θα είναι η δυναμική παρουσία των φιλάθλων μας, η ώθηση για να τελειώνουμε με όσους θεωρούν πως ήρθε η ώρα της μεγάλης Ρόδου για να επανέλθει στις πιο μεγάλες κατηγορίες…
Καλούμε τους παλαίμαχους να δώσουν το παρών.
Καλούμε παλιούς και νέους φίλους της ομάδας μας να έρθουν κοντά.
Καλούμε παράγοντες που πέρασαν και ξέχασαν την μεγάλη αγάπη τους.
Ζητάμε από τους οργανωμένους φίλους μας να ξαναβρεθούν στα μαγικά σκαλιά τους με φωνή, σημαίες και λάβαρα.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τον μεγάλο σκοπό: Δεν παίζουμε ντέρμπι το Σάββατο. Συγκεντρώνουμε βαθμούς και αυξάνουμε τη διαφορά!
Γι αυτό θέλουμε όλους τους Ροδίτες κοντά μας. Ελάτε να κάνουμε την γνωστή ατμόσφαιρα στο στάδιο μας.
Ελάτε για να τελειώνουμε!
»


Στο μεταξύ, το ήδη τεταμένο κλίμα (λόγω έλευσης Παπασπύρου) ήρθε να εντείνει ακόμα περισσότερο η πραγματικά περίεργη απαίτηση της ομάδας του Μαρκόπουλου για αλλαγή του παρατηρητή του αυριανού αγώνα. Απαίτηση η οποία δεν έμεινε αναπάντητη από τους οργανωμένους οπαδούς της Ρόδου, που με ανακοίνωσή τους βάζουν τα πράγματα στη θέση τους και κάνουν λόγο για ίσα μέτρα και ίσα σταθμά. 

 Η απάντηση της Κακιάς Σκάλας:
«Είναι πραγματικά φοβερό αυτό που ζητάει η Μαρκό. Καταρρίπτει την κάθε έννοια ισονομίας. Απίστευτα πράγματα. Όταν η Ρόδος παίζει 13 αγώνες εκτός έδρας με διαιτητές από την Αττική, την Ανατολική, την Δυτική, την Κεντρική και τη Νότια τι πρέπει να γίνει; Έχει ζητηθεί ποτέ εξαίρεση; Και δεν συζητάμε για τους παρατηρητές που πάντοτε είναι από εκεί δίπλα. Λοιπόν έχουμε να πούμε τα εξής. Να ηρεμήσει η Μαρκό. Να έρθει ήσυχα και ωραία στη Ρόδο. Να ηρεμήσει και ο …γενίτσαρος. Να χάσουν και να τελειώσει η αγωνιστική όμορφα και ωραία. 
Σύνδεσμος Φιλάθλων Ρόδου "Κακιά Σκάλα"»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου