27 Νοε 2019

"Η Ρόδος μεγαλώνει...!"

 Με τον αέρα της πρωτοπόρου και την ψυχολογία στα ύψη, έπειτα από την σπουδαία εμφάνιση και την ευρεία νίκη της περασμένης εβδομάδας στο Μενίδι, η Ρόδος προετοιμάζεται για την επόμενη αναμέτρησή της, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και πέρασε σαν σίφουνας από μια δύσκολη έδρα, σκορπίζοντας τον Αχαρναϊκό με 3-0, παρόλο που είχε σημαντικές απουσίες, ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν ο ενδεδειγμένος, ενώ δεν έλειψαν και ορισμένα... φαλτσοσφυρίγματα κυρίως από την πλευρά του πρώτου επόπτη. Οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου έδειξαν, ωστόσο, πως διαθέτουν το απαραίτητο μέταλλο, που σε συνδυασμό με το βάρος της φανέλας, είναι ικανά για το καλύτερο δυνατό.
 Τα Ελάφια, λοιπόν, κοντράρονται το Σάββατο (14:30), στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, κόντρα στη δεύτερη Μαρκο, σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη ισοδυναμεί με ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο. Ο τεχνικός των πρασίνων αναμένεται να έχει στη διάθεσή τους όλους τους ποδοσφαιριστές του, συμπεριλαμβανομένου του Δελαπόρτα, ο οποίος προφυλάχθηκε στο Μενίδι, αλλά και του Αντώνη Γιόνδη, που δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα της τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα. Πάνοπλη, λοιπόν και συγκεντρωμένη, η Ρόδος ετοιμάζεται να διευρύνει το νικηφόρο σερί της και να συνάμα την απόσταση από τους διώκτες της. 
 Στην εξίσωση μπαίνει φυσικά και ο κόσμος της Ρόδου, ο οποίος πρέπει να γίνει ξανά αρωγός στις προσπάθειες των Ελαφιών. Η διοίκηση των πρασίνων θέλει τον κόσμο δίπλα στην ομάδα και με ανακοίνωση που εξέδωσε, απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους της ομάδας. Σε ανάλογο μήκος κύματος κινείται φυσικά και η Κακιά Σκάλα που αναμένεται να δώσει ένα ακόμα βροντερό ¨παρών¨ στο πλευρό των πρασίνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

« Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας, φιλάθλους και μέλη της Κακιάς Σκάλας πως στον αγώνα του Σαββάτου με την ομάδα ΜΑΡΚΟ θα είναι στη διάθεσή τους κασκόλ με τα χρώματα της ομάδας μας, που θα μπορούν να προμηθεύονται στη θύρα 1. Για τον αγώνα του Σαββάτου να σημειωθούν τα παρακάτω:
  •  Η έναρξη είναι για τις 14:30.
  •  Θα χρησιμοποιηθούν οι θύρες 1,2,3,6 του Δημοτικού Σταδιού.
  •  Από τη θύρα 6 θα οδηγούνται οι φίλοι της ομάδας μας στην Κακιά Σκάλα.
  •  Τα χρυσά και ασημί διαρκείας εισιτήρια μπορούν να χρησιμοποιούνται από τις θύρες 1 και 2.
  •  Τα χάλκινα διαρκείας και τα πράσινα της Κακιάς Σκάλας μπορούν να χρησιμοποιούνται για τις θύρες 3 και 6. Τα μέλη της Ακαδημίας της Ρόδου θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση από τη θύρα 3.
  • Ποδοσφαιριστές που αποδεδειγμένα ανήκουν στη δύναμη της ΕΠΣ Δωδεκανήσου θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση για το συγκεκριμένο αγώνα από τη θύρα 3.
  • Σε μέλη της ΚΑΚΙΑΣ ΣΚΑΛΑΣ, αλλά και σε φιλάθλους θα διατεθούν Ελληνικές σημαίες. Προσοχή: Στους κατόχους διαρκείας χρυσού χρώματος θα προσφερθούν αναψυκτικά και καφέδες.
Φίλοι της Ρόδου, το Σάββατο ουσιαστικά κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας νέος. Ελάτε στο γήπεδο το Σάββατο, γιατί με τη νίκη μας θα στέψουμε την ομάδα μας ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ και θα τελειώσουμε όσους επιβουλεύονται με πονηρούς τρόπους τη συνοχή, τη δυναμική και την πορεία μας. Η Ρόδος μεγαλώνει και θέλει τη συμπαράστασή σας! »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου