15 Νοε 2019

Για το τρίποντο με Αρτάκη η Ρόδος!

 Να δείξει το μέταλλο και το βάρος της φανέλας της καλείται αύριο η Ρόδος, η οποία φιλοξενεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας την Νέα Αρτάκη, στις 15:00. Η πρώτη ήττα των πρασίνων, έφερε ανακατατάξεις στο Σύλλογο, με τον Κώστα Βελιτζέλο να ετοιμάζεται για την πρώτη του παρουσία στον πάγκο της ομάδας μας. Ένα ντεμπούτο που επιθυμία και στόχος όλων είναι να συνδυαστεί με τη νίκη και την επιστροφή στα τρίποντα. Θυμίζουμε πως μετά από το πέρας 8 αγωνιστικών (συμπεριλαμβανομένου και του ρεπό), η Ρόδος εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 6ου ομίλου, με διαφορά δύο βαθμών από τη δεύτερη Μαρκό. 
 Στα αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας, ο νέος τεχνικός των Ελαφιών φαίνεται να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους, εκτός από τον Τριχάκη, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού. Αξίζει να αναφέρουμε, επίσης, πως το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, έπειτα και από το γεύμα που παρέθεσε προ ολίγων ημερών ο κ. Μαρτίνης και το Δ.Σ. της ομάδας στους παίχτες και στο τεχνικό επιτελείο. 
 Αύριο, στις 15:00, λοιπόν, η Ρόδος έχει ένα ακόμα ραντεβού με τους οπαδούς και τους φιλάθλους της. Η παρουσία τους κρίνεται αποφασιστικής σημασίας για άλλη μια φορά, σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου