11 Νοε 2019

Τέλος ο Κουρμπανάς, στο τιμόνι ο Βελιτζέλος!

 Ημέρα σημαντικών εξελίξεων ήταν η σημερινή για τη Ρόδο, στον απόηχο του σαββατιάτικου παιχνιδιού, που σήμανε και την πρώτη ήττα των πρασίνων. Και οι εξελίξεις αυτές αφορούν την τεχνική ηγεσία του Συλλόγου, με το Νίκο Κουρμπανά να αποτελεί εδώ και λίγες ώρες παρελθόν και τον Κώστα Βελιτζέλο να χρίζεται διάδοχός του. Η διοίκηση της ομάδας γνωστοποίησε τις αποφάσεις με ανακοινώσεις. Αναλυτικά η ανακοίνωση του διαζυγίου με τον κ. Κουρμπανά: «Η Ρόδος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Νίκο Κουρμπανά για την προσφορά  του στην ομάδα μας. Η συνεργασία μας  ήταν άψογη, όπως άψογη ήταν η πορεία και η  προετοιμασία της Ρόδου για το πρωτάθλημα που διανύουμε.
Ευχόμαστε στον Νίκο Κουρμπανά καλή συνέχεια και θεωρούμε πως θα είναι πάντα φίλος μας! Σε νεότερη ανακοίνωση θα γίνει γνωστός ο αντικαταστάτης του.
»


 Πράγματι, λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό και το όνομα του νέου προπονητή, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον  κ. Βελιτζέλο: «Η Τεχνική Επιτροπή ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Βελιτζέλο Κώστα. Ο τεχνικός είναι 48 ετών, κάτοχος UEFA pro, θεωρείται έμπειρος προπονητής, έχει διατελέσει προπονητής σε αρκετές ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας όπως, Αναγέννηση Επανωμής, Απόλλωνα Σμύρνης Νίκη Βόλου, Βέροια, Τρίκαλα, Μακεδονικό Νεάπολης, Άρη Παλαιοχωρίου, και ΑΠΕ Λαγκαδά. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΡΟΔΟΥ, ελπίζοντας πως θα είναι ο δρόμος εύκολος για την άνοδο στην Football League. Πιστεύουμε πως με τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει η ομάδα μας, το έργο του θα είναι εύκολο… ΚΟΟΥΤΣ, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΡΟΔΟΥ!»
 Με νέο τεχνικό να έχει αναλάβει τα ηνία της ομάδας, λοιπόν, η Ρόδος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην έδρα της, όπου και θα υποδεχθεί την ομάδα της Νέας Αρτάκης. Η Ρόδος καλείται να επιστρέψει στις επιτυχίες, ώστε να μη δώσει στις ομάδες που την ακολουθούν το παραμικρό δικαίωμα στην ελπίδα. Με νέο αέρα, πλέον, και με τον κόσμο τους πιστά στο πλευρό τους, τα Ελάφια θέλουν να χτίσουν ένα νέο νικηφόρο σερί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου