2 Σεπ 2019

Αυτή η Ρόδος δεν έχει να φοβηθεί κανέναν!

Γνωστοποιήθηκε, πριν από λίγο, ο όμιλος στον οποίο θα συμμετάσχει φέτος η Ρόδος, στην επιστροφή της στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου, λοιπόν, θα μετάσχουν στον 6ο Όμιλο, εκεί όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με τους πρωταθλητές των ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, Λέσβου, Εύβοιας, Αρκαδίας, Βοιωτίας και της Κορινθίας. Ένας όμιλος... κομμένος και ραμμένος στα μέτρα της Ρόδου. Ένας όμιλος που σε συνδυασμό με την δυναμική της ομάδας που έχει χτιστεί φέτος, δίνει στους φίλους της Ρόδου ξανά το δικαίωμα στο όνειρο! 
 Πάμε να γνωρίσουμε αναλυτικότερα τους αντιπάλους της Ρόδου: Από την Ανατολική Αττική, η Ρόδος θα συναντήσει τους Παλληνιακό, Αχαρναϊκό και Θύελλα Ραφήνας, το νεοφώτιστο Μαρκό, αλλά και τον υποβιβασθέντα από την περσινή Β΄ Εθνική Αήττητο Σπάτων. Από την ένωση Λέσβου, ο δευτεραθλητής του περσινού 7ου ομίλου, Αιολικός. Στην Εύβοια, η Ρόδος θα ταξιδέψει για να αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Νέας Αρτάκης, ενώ από την ένωση Αρκαδίας προέρχονται ο Παναρκαδικός και η Α.Ε.Κ. Τρίπολης. Η Βοιωτία θα εκπροσωπηθεί από τον φιλόδοξο Α.Ο. Υπάτου και από τον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου και τέλος η Κόρινθος, με μοναδική της ομάδα την Κόρινθο 2006, μια σχετικά νεοσύστατη ομάδα, που δεν πρέπει να συγχέεται με τον ιστορικό Π.Α.Σ. Κόρινθος. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως καμία ομάδα δεν αποτελεί φόβητρο για τη Ρόδο. Κι αν υπάρχουν ορισμένες ιστορικές ομάδες στον όμιλο, όπως ο Παναρκαδικός, ο Αιολικός ή ο Αχαρναϊκός, η σημερινή τους κατάσταση δεν είναι ικανή να τρομάξει τη Ρόδο.
 Ο στόχος της ομάδας είναι οριοθετημένος και πολύ συγκεκριμένος. Και έχει οριοθετηθεί όχι μόνο από τα λόγια των διοικούντων της ομάδας, αλλά και από τη μέριμνά τους να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα είναι σε θέση να υλοποιήσει το στόχο αυτό. Είναι γεγονός πως οι προ διετίας μνήμες είναι ακόμα νωπές. Αλλά γεγονός, επίσης, είναι πως το ειδικό βάρος της φανέλας των Ελαφιών, σε συνδυασμό με την ομάδα που έχει χτιστεί, μπορούν να αποτελέσουν τα εχέγγυα για μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά. 
 Εν αναμονής της ανακοίνωσης του πλήρους αγωνιστικού προγράμματος της χρονιάς, δύο πράγματα μπορούμε να πούμε με σιγουριά. Πως τα πάντα θα κριθούν στο χορτάρι. Και πως αυτή η Ρόδος δεν έχει να φοβηθεί κανέναν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου