31 Ιουλ 2019

"Πρώτη" που ξύπνησε μνήμες από τα παλιά!

Ξεκίνημα με όνειρα και φιλοδοξίες! Κι όμως, όσο κοινότυπη και τετριμμένη κι αν ακούγεται η παραπάνω φράση, είναι η μοναδική που μπορεί να περιγράψει τα όσα διαδραματίστηκαν εχθές, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας. Φυσικά, αναφερόμαστε στο εντυπωσιακό κλίμα που δημιούργησε η Κακιά Σκάλα, στην πρώτη επίσημη συγκέντρωση της ομάδας. Ένα κλίμα που θύμισε άλλες εποχές, παλαιότερες. Αλλά με τον ίδιο ρομαντισμό, με την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος. Το γήπεδο φόρεσε τα επιβλητικά πράσινά του και ήταν έτοιμο να υποδεχτεί τους ποδοσφαιριστές που θα αναλάβουν φέτος να φορέσουν τη βαριά φανέλα με το Ελάφι στο στήθος.
 Σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδας έδωσε το "παρών" στην προπόνηση, με τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Μαρτίνη, να καλωσορίζει τα μεταγραφικά αποκτήματα, το νέο προπονητή και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και να βάζει ψηλά τον πήχη για τη φετινή χρονιά και την ελπίδα του χρόνου η ομάδα να προετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη κατηγορία. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Παπά-Χρήστος, ο οποίος έθεσε και αυτός από την πλευρά του τους υψηλούς στόχους. Εκτέλεσε, μάλιστα, και το καθιερωμένο πέναλτι, στο οποίο και ευστόχησε για να ακολουθήσουν οι επευφημίες και τα συνθήματα από την Κακιά Σκάλα. Επίσης, παρούσα ήταν και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ, με τα κορίτσια και τον προπονητή τους να παίρνουν μια πρώτη γεύση από την τρέλα των οπαδών του Συλλόγου.

Το δελτίο τύπου της ομάδας είναι το εξής:

«Σε κλίμα απόλυτης χαράς και με τον φίλαθλο κόσμο στο πλευρό της, o A.Σ. Ρόδος  πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο τον καθιερωμένο αγιασμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά! Σύσσωμη η οικογένεια του Α.Σ Ρόδος έδωσε το ''παρών'', το Δήμο εκπροσώπησε ο κ. Καλαθενός, ενώ την ΕΠΣΔ ο κ. Αδαμάκης! Ο πρόεδρος της ομάδας Τώνης Μαρτίνης, καλοσώρισε τους ποδοσφαιριστές και  τους νέους παίκτες που ήρθαν για να ενταχθούν στο ρόστερ και ευχήθηκε να έχουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Όλοι μαζί για την άνοδο στη Β ' Εθνική.
Μετά το τέλος του αγιασμού, ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας, με τον φίλαθλο κόσμο των ελαφιών, να παρακολουθεί καταχειροκροτώντας τους παίκτες και το προπονητικό τιμ.  Η διοίκηση της ομάδας μας, ευχαριστεί όλους εσάς που παρευρεθήκατε στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου , σήμερα , μια ημέρα πολύ σημαντική για μας, για την πορεία της ομάδας μας.»


Στο αγωνιστικό κομμάτι, τώρα, η Ρόδος βρίσκεται εν αναμονή της άφιξης του Πέεφ στο νησί μας, αλλά και του νέου μεταγραφικού αποκτήματος, του αμυντικού Γιάννη Κανταρτζή. Στον αντίποδα, παρελθόν αποτελεί από την ομάδα ο Τάσος Κιοσέογλου, η συνεργασία με τον οποίο λύθηκε, λόγω ασυμφωνίας στους οικονομικούς όρους του συμβολαίου. Η πρώτη συνάντηση της ομάδας ολοκληρώθηκε με ένα εσωτερικό διπλό, και τον προπονητή της ομάδας να βγάζει τα πρώτα συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου