11 Σεπ 2019

Πρεμιέρα στην Παλλήνη η Ρόδος!

 Ανήμερα του Σούπερ Καπ και με το μυαλό καρφωμένο στο αποψινό παιχνίδι, η Ρόδος έμαθε το πρόγραμμα της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής.
 Η σέντρα του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για τις 22/9, οπότε και τα Ελάφια θα ταξιδέψουν στην Παλλήνη, όπου θα κοντραριστούν με τον τοπικό Παλληνιακό. Εκτός έδρας, λοιπόν, η πρώτη αναμέτρηση για τη Ρόδο, που την επόμενη εβδομάδα θα υποδεχθεί στο νησί τον Παναρκαδικό. Το ρεπό της Ρόδου είναι προγραμματισμένο για την 7η αγωνιστική. Αξίζει να αναφέρουμε, επίσης, πως η ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημα της διοίκησης, ώστε να μην συμπίπτουν οι εντός έδρας υποχρεώσεις της Ρόδου με την άλλη ομάδα της πόλης που χρησιμοποιεί ως έδρα το Δημοτικό Στάδιο. Αναλυτικά το πρόγραμμα των πρασίνων, στον 6ο όμιλο:

1η & 14η αγωνιστική: Παλληνιακός - ΡΟΔΟΣ
2η & 15η αγωνιστική: ΡΟΔΟΣ - Παναρκαδικός
3η & 16η αγωνιστική: Κιθαιρών Καπαρελλίου - ΡΟΔΟΣ
& 17η αγωνιστική: ΡΟΔΟΣ - Αήττητος Σπάτων
& 18η αγωνιστική: ΑΕΚ Τρίπολης - ΡΟΔΟΣ
6η & 19η αγωνιστική: ΡΟΔΟΣ - ΑΟ Υπάτου
& 20η αγωνιστική: Ρεπό
& 21η αγωνιστική: Αιολικός - ΡΟΔΟΣ
& 22η αγωνιστική: ΡΟΔΟΣ - ΑΟ Ν. Αρτάκης
10η & 23η αγωνιστική: Αχαρναϊκός - ΡΟΔΟΣ
11η & 24η αγωνιστική: ΡΟΔΟΣ - Μαρκό
12η & 25η αγωνιστική: Θύελλα Ραφήνας - ΡΟΔΟΣ
13η & 26η αγωνιστική: ΡΟΔΟΣ - Κόρινθος 2006

 Από εκεί και πέρα, στο μυαλό όλης της πράσινης οικογένειας δεν υπάρχει τίποτα άλλο, εκτός από το Σούπερ Καπ, το οποίο αναμένεται εντός ολίγων ωρών (20:00). Η Ρόδος είναι πανέτοιμη να προσθέσει έναν ακόμα τίτλο στο παλμαρέ της, σε ένα ματς ειδικών περιστάσεων. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, πέραν του Γιόνδη, ο οποίος κουβαλάει τιμωρία από την περασμένη χρονιά. Με τα υπόλοιπα όπλα στη φαρέτρα του, λοιπόν, ο Νίκος Κουρμπανάς και τα Ελάφια μας, αλλά και με τον κόσμο στο πλευρό τους, είναι αποφασισμένοι για το επιθυμητό αποτέλεσμα και την κατάκτηση του τροπαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου