18 Σεπ 2019

Ολοκληρώθηκε η βόμβα: Ξανά στα πράσινα ο Δελαπόρτας!

 Η Ρόδος είναι αποφασισμένη να πρωταγωνιστήσει και το δείχνει! Ο κατά τεκμήριο κορυφαίος Δωδεκανήσιος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στα πράσινα και έρχεται να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο των Ελαφιών! Ο λόγος για τον Γιώργο Δελαπόρτα, που από σήμερα είναι και επίσημα παίχτης της Ρόδου!
 Είναι γεγονός πως από την ημέρα που αποδεσμεύτηκε και επίσημα από την ομάδα της Ιαλυσού, αποτέλεσε το πιο καυτό όνομα της δωδεκανησιακής αγοράς. Η διοίκηση της Ρόδου κινήθηκε μεθοδευμένα και κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του 31χρονου άσσου, ο οποίος με την εγγυημένη ποιότητα και εμπειρία του, θα συνεισφέρει σημαντικά στο ήδη υπάρχον σύνολο των Ελαφιών. Ο Γιώργος θα φορέσει ξανά τη φανέλα με το Ελάφι στο στήθος, έπειτα από τη χρονιά 2015-16, όταν και η Ρόδος πανηγύρισε το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας και επέστρεψε στα εθνικά πρωταθλήματα. Ευχή μας, η επιστροφή του στα πράσινα να συνδυαστεί με ανάλογη κατάληξη και της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας: 

«Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε μια ακόμη μετεγγραφή στην νέα μεγάλη Ρόδο!
Η διοίκηση της ομάδας μας, παρουσιάζει το τελευταίο μας απόκτημα, που είναι γνωστό και έχει αγωνισθεί ξανά με επιτυχία κοντά μας.
Ο Γιώργος Δελαπόρτας έρχεται για να σηκώσει μαζί μας την πράσινη σημαία με το ελάφι, αποδεικνύοντας σε όλα τα επίπεδα πως αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη πλέον από στόφα πρωταθλητών.
Είναι γνωστός και δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις. Ο Γιώργος Δελαπόρτας ανήκει πλέον στην Ρόδο. Διοίκηση και φίλαθλοι καλωσορίζουμε τον Γιώργο, ευχόμενοι πως η συμμετοχή του θα φέρει άλλο αέρα στην μεγάλη ομάδα του νησιού!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου