21 Σεπ 2019

Το όνειρο ξεκινάει από την Παλλήνη!

Η Ρόδος επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες και ετοιμάζεται για την αυριανή της πρεμιέρα στη Γ΄ Εθνική. Τα Ελάφια ξεκινάνε το φετινό τους ταξίδι από την πρωτεύουσα, όπου καλούνται να αντιμετωπίσουν τον Παλληνιακό, στο παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία της πρώτης αγωνιστικής του 6ου ομίλου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει μια ώρα νωρίτερα από τους υπόλοιπους του ομίλου, προκειμένου οι πράσινοι να εξυπηρετηθούν συγκοινωνιακά.
 Στην Παλλήνη, λοιπόν, η Ρόδος καλείται να αφήσει από πολύ νωρίς το στίγμα της. Κόντρα σε με μια ομάδα που την περσινή χρονιά ήταν αρκετά ανταγωνιστική, τα Ελάφια θέλουν να στείλουν το μήνυμα ότι μπαίνουν στο πρωτάθλημα αγριεμένα και με ξεκάθαρο στόχο. Σίγουρα, ένα παιχνίδι που έχει την ιδιαιτερότητα της πρεμιέρας κρύβει αρκετές παγίδες. Παγίδες γνωστές για το Νίκο Κουρμπανά και τους παίχτες του, που έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για να τις αντιμετωπίσουν. Ο έμπειρος κόουτς έχει επιλέξει τους 18 ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν την πρώτη αποστολή της ομάδας, με απόντες τους Γιόνδη, Σουλάι και Γεωργίου. Θυμίζουμε πως ο πρώτος εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής που κουβαλάει από πέρσι, ενώ οι άλλοι δύο αποκόμισαν πρόβλημα τραυματισμού στις τελευταίες προπονήσεις.
Αναλυτικά οι 18 της αποστολής: Πίτκας, Τζήμας, Σούλης, Κανταρτζής, Παπαθανασίου, Κεχαγιόγλου, Νικολόπουλος, Χατζηπέτρος, Κλιγγόπουλος, Μπουντόπουλος, Τριχάκης, Βουργουντζής, Αντωνιάδης, Μισέλ, Δελαπόρτας, Μπίσσα, Ραχήμ και Χατζησάββας.
 Τα Ελάφια αναμένεται να αναχωρήσουν σήμερα το απόγευμα από το νησί και θα διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο στην Αθήνα. Αύριο, στις 15:30, λοιπόν, η Ρόδος ρίχνεται στην πρώτη μάχη του φετινού μαραθωνίου. Και δεδομένα, ούτε σε αυτή της τη μάχη θα είναι μόνη!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου