26 Αυγ 2021

Έντυσε στα πράσινα τον Μάρκοβιτς, μετράει δυνάμεις κόντρα σε ΑΕΚ Β'!

  

Προετοιμασίας συνέχεια για τη Ρόδο μας, που συνεχίζει με απτόητο ρυθμό και το ζήτημα της περαιτέρω ενίσχυσης εν όψει του νέου πρωταθλήματος. Εχθές η ΠΑΕ ανακοίνωσε μια ακόμα μεταγραφή από το πάνω ράφι, αφού γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας με τον Μαυροβούνιο Ντανίλο Μάρκοβιτς! Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει ήδη εμπειρία χρόνων, αφού τα τελευταία 3 χρόνια μετρά πάνω από 90 συμμετοχές σε Α' Εθνική και Κύπελλο Μαυροβουνίου. Μάλιστα, τη φετινή χρονιά έχει ήδη προλάβει να μετρήσει συμμετοχές τόσο στο πρωτάθλημα Μαυροβουνίου, όσο και στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Πρόκειται, λοιπόν, για μια ακόμα σημαντική μεταγραφή, που συνδυάζει το απαιτούμενο νεαρό της ηλικίας με την εμπειρία. Μετά την ενσωμάτωση στο ρόστερ του Θοδωρή Μίγγου και του Ιάσονα Μπότου, ο Μάρκοβιτς θα ενταχθεί στις προπονήσεις της νέας του ομάδας την Παρασκευή.

 Στο μεταξύ, με μεθοδευμένο τρόπο συνεχίζει την προετοιμασία της η Ρόδος, μακριά από τους πειρασμούς της καλοκαιρινής ζωής στο νησί. Σήμερα τα Ελάφια αναμένεται να πραγματοποιήσουν το δεύτερο φιλικό παιχνίδι τους, αυτή τη φορά κόντρα στην ΑΕΚ Β'. Πρόκειται για μια ακόμα δυνατή αναμέτρηση, στην οποία ο Σωτήρης Αντωνίου θα έχει την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου και αναμένεται να ξεκινήσει στις 18:00. Πάντως, αμφίβολο παραμένει για την ώρα, το εάν Ρόδος και ΑΕΚ Β' θα βρεθούν αντιμέτωποι και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, αφού έντονη είναι η φιλολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα και η οποία θέλει την ομάδα των Αθηνών να συγκαταλέγεται εν τέλει στον βόρειο όμιλο. Όπως και να έχει, το εν λόγω φιλικό θα είναι ένα από τα πολλά δυνατά τεστ που έχει προγραμματίσει η Ρόδος για την περίοδο της προετοιμασίας.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ο πρόσφατα νεοαποκτηθείς αμυντικός των Ελαφιών, Μπακαρί Εντιαγέ, αναμένεται να μεταβεί άμεσα στη χώρα του, αφού θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Μαυριτανίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πηγή φωτογραφίας: RODOS FOOTBALL CLUB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου