19 Αυγ 2021

Θεοδωράκης, Μίγγος και φιλικό!

 Όπως γράψαμε εχθές, η Ρόδος συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τις κινήσεις για την ενίσχυσή της και την περαιτέρω στελέχωση του ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Έτσι, από χθες τα πράσινα προβάρουν δύο ακόμα μεταγραφικά αποκτήματα. Ο πρώτος είναι ο Χρήστος Θεοδωράκης, ο οποίος αγωνίζεται στον "άσσο". Ο Χρήστος ανήκε μέχρι πρότινος στο δυναμικό του Ατρομήτου, με τον οποίο πήρε ευκαιρίες στην Super League και το Κύπελλο Ελλάδας. Αμέσως μετά την αποδέσμευσή του από την ομάδα του Περιστερίου, τα βρήκε σε όλα με τους πράσινους και έτσι η Ρόδος προσθέτει έναν ακόμα φύλακα άγγελο κάτω από τα γκολπόστ της.

 Η δεύτερη μεταγραφή ακούει στο όνομα Θοδωρής Μίγγος. Ο Θοδωρής αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και διακρίνεται για τις καλές μεταβιβάσεις του. Στο παρελθόν έχει φορέσει τα χρώματα της Καλλιθέας, του ΟΦΗ, ενώ τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού, με τον οποίο, μάλιστα, πήρε ευκαιρίες και στο πρωτάθλημα της Super League. 

 Πρόκειται για δύο ακόμα νεαρούς, πλην όμως έμπειρους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα στη νέα προσπάθεια των Ελαφιών, συνδράμοντας, παράλληλα, στον χαμηλό μέσο όρο ηλικίας της ομάδας που δημιουργεί ο Σωτήρης Αντωνίου. Αμφότεροι έχουν ήδη ενταχθεί στο σύνολο των ποδοσφαιριστών και προπονούνται υπό τις οδηγίες του νέου τους προπονητή.

 Στο μεταξύ, η Ρόδος έχει από χθες καταλύσει σε ξενοδοχείο των Σερρών, ενώ για σήμερα (19/8) είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό των Ελαφιών. Οι πράσινοι αναμένεται να αντιμετωπίσουν τον Πανσερραϊκό, με τη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 18:00. Οι ποδοσφαιριστές του Σωτήρη Αντωνίου θα έχουν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν, ενώ ο έμπειρος τεχνικός θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για το δρόμο στον οποίο βρίσκεται η ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου