31 Ιουλ 2021

Τρία ακόμα όπλα στη φαρέτρα της: Στα πράσινα οι Chaves, Ρέτσος και Αδαμάκης!


Τρεις ακόμα μεταγραφές επεφύλαξε η σημερινή ημέρα για τους φιλάθλους της Ρόδου! Οι πράσινοι συνεχίζουν απτόητοι τις κινήσεις ενίσχυσης, πραγματοποιώντας μεταγραφές ουσίας και χτίζοντας ένα ρόστερ ελπιδοφόρο, συνδυάζοντας την εμπειρία με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας!

Η πρώτη κίνηση της ημέρας ήταν ο Ουρουγουανός Martín Cháves. Ο 23χρονος, βραχύσωμος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως δεκάρι, αλλά και ως εξτρέμ. Έχει παραστάσεις από την Α' εθνική Ινδίας, ενώ έχει υπάρξει και διεθνής με τα χρώματα της χώρας του στα τμήματα της Κ17.

Ακολούθησε η ανακοίνωση του Χρήστου Ρέτσου, ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του. Ο ποδοσφαιριστής παρά το νεαρό της ηλικίας του (20 ετών) έχει προλάβει να γράψει συμμετοχές στη Super League, με τα χρώματα του Πανιωνίου, ενώ την χρονιά που προηγήθηκε αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Νότιας Αφρικής. Ο Χρήστος αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ, ενώ σημειωτέον πρόκειται για τον ξάδερφο του Παναγιώτη Ρέτσου, που αγωνίζεται στην Μπουντεσλίγκα.

Η τελευταία μεταγραφική κίνηση των Ελαφιών ήταν ο 21 ετών Ιορδάνης Αδαμάκης, πρώην ποδοσφαιριστής της Καβάλας! Ο Ιορδάνης αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης, καλύπτοντας τόσο τα δύο άκρα όσο και την κορυφή. Την περασμένη χρονιά συστήθηκε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, πραγματοποιώντας 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League και πετυχαίνοντας 4 γκολ, συμβάλλοντας σημαντικά με την παρουσία του στην άνοδο της Καβάλας. 

Καλωσορίζουμε τους νέους ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε μια υγιή και παραγωγική χρονιά με το Ελάφι στο στήθος!

Αναλυτικά οι τρεις ανακοινώσεις από την ΠΑΕ Ρόδος:

"Επόμενη μεταγραφή, Martin Chavez, από την Ουρουγουάη. 
Διεθνής ποδοσφαιριστής με την under 17 της χώρας του, ξεκίνησε από την Peliarol, συνέχισε με Gremio και NorthEast United της Ινδίας όπου αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια και έβαλε τρία γκολ. Παίζει δεκάρι και εξτρεμ.
Ο Martin φτάνει σήμερα στη Ρόδο, όπου θα ενταχθεί στην ομάδα μας και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για να επιτευχθεί ο στόχος μας."

"Η ΠΑΕ Ρόδος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του τον Χρήστος Ρέτσος. Ο Χρήστος Ρέτσος πληροί όλες τις προϋποθέσεις στην νέα ομάδα που δημιουργεί ο Κυρίος Αντωνίου με μικρό μέσο όρο ηλικίας. Είναι γεννημένος το 2001 στο Γιοχάνεσμπουργκ και αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ και θα αποτελέσει ένα από τα βασικά γρανάζια της νέας Ρόδου. Ο Χρήστος ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελλάδα με την ομάδα του πανιωνίου και πέρσι αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία της Νότιας Αφρικής με την ομάδα της SuperSport United."

"Η ΠΑΕ Ρόδος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ιορδάνη Αδαμάκη, την αποκάλυψη του Βορείου ομίλου της football league όπου συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η Καβάλα να τερματίσει στην δεύτερη θέση. Ο Ιορδάνης Αδαμάκης αποτελεί άλλον ένα ποδοσφαιριστή όπου αναμένεται ο προπονητής Σωτήρης Αντωνίου να στηριχτεί πάνω του για το χτίσιμο της νέας Ρόδου με μικρό μέσο όρο ηλικίας. Την περσινή χρονιά ο Ιορδάνης αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια σημειώνοντας 4 γκολ. Είναι γεννημένος το 2000, αγωνίζεται σε όλες τις θέσης της επίθεσης και ξεκίνησε την καριέρα του στον Νέστο Χρυσούπολης."

Οι παρακάτω φωτογραφίες προέρχονται από τον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ Ρόδος στο Facebook:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου