30 Ιουλ 2021

Σε μεταγραφικό "πυρετό" η Ρόδος, ανακοίνωσε Σαάντο Φούφλια και Ίλια Μαρκόφσκι!

    Σε μεταγραφικό "πυρετό" βρίσκεται η Ρόδος, που συνεχίζει να ενισχύεται με δυναμικό τρόπο, αφού ανακοίνωσε ακόμα δύο σημαντικές κινήσεις! Μετά την απόκτηση του Θανάση Παπάζογλου στην επιθετική γραμμή της ομάδας, αυτή τη φορά τα Ελάφια μεριμνούν για δύο ακόμα θέσεις του ρόστερ τους, ντύνοντας στα πράσινα τον υψηλόσωμο Ελληνοπαλαιστίνιο αμυντικό Σάντο Αμπντέλ Σαλάμ Φούφλια και τον ακραίο επιθετικό Ίλια Μαρκόφσκι!

 Ο Σαάντο είναι 23 χρονών και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Πέρσι φόρεσε τα χρώματα του Ερμή Αραδίππου, με τα οποία και εντυπωσίασε στην Α' Εθνική κατηγορία Κύπρου. Παράλληλα, ο Σαάντο έχει συμμετοχές και στην Α' και Β' Εθνική Ελλάδας με τα χρώματα του Πλατανιά, ενώ εκπροσωπεί την εθνική ομάδα της Παλαιστίνης.

Από τη μαρτυρική Μεγαλόνησο έρχεται και ο Ίλια Μαρκόφσκι! Ο 24χρονος Ουκρανός εξτρέμ έρχεται στο νησί μας με τις καλύτερες συστάσεις να τον συνοδεύουν, αφού την περσινή χρονιά υπήρξε παίχτης του προπονητή Αντωνίου στην Ένωση Παραλιμνίου. Ο Ίλια είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, αφού για πρώτη φορά ήρθε στην Ελλάδα ως παίκτης του ΠΑΟΚ. Έπειτα αγωνίστηκε στον Αιγινιακό και στα Τρίκαλα. Τα τελευταία δύο χρόνια, μετακόμισε στην Κύπρο, όπου και αγωνίστηκε στον Εθνικό Άχνας (και όχι Πειραιά, όπως τα περισσότερα σάιτ αφήνουν να εννοηθεί) και τέλος στην Ένωση Παραλιμνίου.
Σαάντο και Ίλια καλωσορίσατε στην ομάδα μας!


Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις της ΠΑΕ Ρόδος:


"Η Ρόδος ανακοινώνει τον Saado Abdel Salam Fouflia. Ποδοσφαιριστής που έχει παίξει στον Πλατανιά στην Super League και πέρυσι αγωνίστηκε στην Κύπρο ως βασικός στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας Κύπρου με την ομάδα του Ερμή Αραδίππου.
Ο Saado αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, γεννηθείς το 1997 και έχει ύψος 1.90.
Είναι καταγωγής από Παλαιστίνη, έχει παίξει στην Εθνική ομάδα της Παλαιστίνης και έχει όμως Ελληνικό διαβατήριο.
Η Ρόδος τον υποδέχεται, γνωρίζοντας πως θα συμβάλει τα μεγιστα για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

ΤΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Με μεγάλη χαρά, όταν εν καιρώ πολέμου που κάποιοι πυροβολούσαν την ΡΟΔΟ με όλα τα όπλα τους, η ομάδα μας ανανέωσε και έκανε επεκτάσεις συμβολαίων οκτώ ποδοσφαιριστών μη αφήνοντας το ρόστερ γυμνό, όπως έγινε κι έτυχε σε άλλες ομάδες! Η Ρόδος προχωρά δυναμικά και ετοιμάζεται για την μεγάλη νέα πορεία!
Σημειώνεται πως από την Δευτέρα αρχίζουν οι ιατρικές εξετάσεις, την Τετάρτη θα είναι στη Ρόδο ο εργοφυσιολόγος Στέλιος Πούλος και το Σάββατο στις 18:30 θα γίνει η πρώτη προπόνηση και ο αγιασμός της ομάδας μας στο Δημοτικό στάδιο."


"ILYA MARKOVSKYI
Ενας μεγάλος ποδοσφαιριστής βάζει το ελάφι στο στήθος και ξεκινά μια νέα μεγάλη πορεία στην Ελλάδα.
Ο Ilya γεννήθηκε το 1997 στην Οδησσό της Ουκρανίας. Είναι παίκτης που έρχεται από την Ενωση Παραλυμνίου Κύπρου με 34 συμμετοχές στην Α' Εθνική. Στην περσινή χρονιά αγωνιζόμενος στην Μεγαλόνησο, συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον προπονητή Σωτήρη Αντωνίου.  Εχει παίξει στον ΠΑΟΚ, Τρίκαλα και είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές κατηγοριες της χώρας του.
Ο MARKOVSKYΙ είναι ύψος 1,81 και  παίζει σε θέση ακραίου επιθετικού.
Η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ τον καλωσορίζει ευχόμενη να έχει ο ποδοσφαιριστής μεγάλες επιτυχίες..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου