7 Μαΐ 2021

Συνέχεια στο Ρέθυμνο για τη Ρόδο!


    Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος express της Football League, με τα Ελάφια να φιγουράρουν στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, απέχοντας τρεις βαθμούς από την κορυφή και έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο. Η Ρόδος μετράει 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα στα έως τώρα 8 παιχνίδια της, ενώ εκκρεμεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ασπρόπυργο, που αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων covid και πιθανότατα θα οριστεί για τις 2 Ιουνίου.
    Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, τα Ελάφια ταξιδεύουν στην Κρήτη, όπου και θα αντιμετωπίσουν την Επισκοπή. Το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (9/5), στις 17:00 και αναμένεται να έχει ραδιοφωνική κάλυψη από το skyrodos 100.0. Συνεχίζεται έτσι μια σειρά από τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια τα οποία η ομάδα καλείται να δώσει μακριά από την έδρα της. Σειρά που θα ολοκληρωθεί την προσεχή Τετάρτη στον Βόλο. Ο τεχνικός των πρασίνων δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, αφού θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του και με την προετοιμασία της ομάδας να ολοκληρώνεται αύριο, τα Ελάφια θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην Κρήτη.

Υ.Γ.: Είναι εντυπωσιακό το πόσο προστατευτικά μπορούν να γίνουν τα ροδιακά αθλητικά μέσα όταν το θέλουν. Και είναι (;) απορίας άξιο το "δεν είδαμε, δεν ακούσαμε", όταν εδώ και τρεις ημέρες έχει βουίξει όλη η αθλητική Ελλάδα σε sites και ραδιόφωνα για τρυπημένα μπουκάλια και ύποπτα νερά. Μάλλον τα ώτα των ντόπιων δημοσιογράφων είναι ευήκοα μόνο σε συγκεκριμένης απόχρωσης ειδήσεις. Και τυχαίνει η απόχρωση αυτή να είναι πράσινη. Τυχαίνει...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου