7 Μαρ 2020

Μια πρόωρη φιέστα!

 Η Ελαφάρα μας φοράει τα καλά της και στέφεται πρωταθλήτρια! Η Ρόδος ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Κυριακή (8/3, 15:00) τον Αχαρναϊκό στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, για την 23η αγωνιστική του 6ου ομίλου και όπως έχουμε πει, χρειάζεται μόλις το βαθμό της ισοπαλίας για να κερδίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Εξυπακούεται, φυσικά, πως στόχος των πρασίνων είναι μονάχα η νίκη και η επέκταση του εντός έδρας νικηφόρου απόλυτου. Ο ενθουσιασμός και το καλό κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών και της διοίκησης (που επικρατεί ολόκληρη τη χρονιά) δεν είναι είναι δυνατόν να λείπουν τώρα από το πράσινο στρατόπεδο. Πράγμα που αποδεικνύεται περίτρανα από δείπνο που είχε εχθές η ομάδα σε γνωστή ταβέρνα της Παλιάς Πόλης.
 Στα αγωνιστικά, η Ρόδος μετράει πιθανότατα δύο απουσίες και μια νέα προσθήκη. Ο Μισέλ, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με τη Νέα Αρτάκη, φαίνεται να μην έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στο πόδι, ενώ ο Κανταρτζής έχει συμπληρώσει 4 κάρτες και έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Στον αντίποδα, στην αποστολή αναμένεται να βρίσκεται για πρώτη φορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Ρόδιος Αντώνης Καραγιώργης, ο οποίος μάλιστα δεν αποκλείεται να πάρει τα πρώτα του λεπτά με την πράσινη φανέλα, δεδομένης της απουσίας του Κανταρτζή. Έτσι, ένα σχήμα με τους Πίτκα κάτω από τα δοκάρια, Μπαρούτα, Σούλη, Σουλάι και Κωστόπουλο στο χώρο της άμυνας, Γκίνη πιο μπροστά τους, Παπαδόπουλο και Δελαπόρτα στο κέντρο, τον Μπουντόπουλο και το Χασομέρη στα άκρα και τον Γιόνδη στην κορυφή της επίθεσης δεν είναι καθόλου απίθανο για το αυριανό παιχνίδι.
 Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας προχώρησε σε μια πρωτοποριακή κίνηση για τα δεδομένα της κατηγορίας και εξασφάλισε δωρεάν είσοδο για όσες γυναίκες θελήσουν να έρθουν στο γήπεδο, προσφέροντάς τους από ένα λουλούδι. Με τον τρόπο αυτό, ο Σύλλογος θέλει να τιμήσει την ημέρα της γυναίκας. Από εκεί και πέρα, η Ρόδος επιθυμεί να έχει και πάλι τον κόσμο στο πλευρό της. Τόσο η ομάδα, όσο και η Κακιά Σκάλα έχουν απευθύνει το δικό τους κάλεσμα στον κόσμο του νησιού. Εξάλλου, το αυριανό παιχνίδι αναμένεται να αποτελέσει μια πρόωρη φιέστα. Και σίγουρα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα θελήσουν να τη ζήσουν με όσο περισσότερους φιλάθλους γίνεται. Η Ρόδος βάζει το όνομά της στη λίστα των φετινών πρωταθλητών της Γ' Εθνικής και χτυπάει την πόρτα της ανόδου. Και η φετινή Ρόδος έχει αποδείξει ότι μπορεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου