11 Μαρ 2020

Για το γόητρο και την ιστορία της!

 Εν μέσω παγκόσμιας και φυσικά πανελλαδικής αναταραχής ελέω κορονωιού, η Γ' Εθνική συνεχίζεται κανονικά με την 24η αγωνιστική, τουλάχιστον τη στιγμή αυτή που γράφεται το παρόν κείμενο. Η πρωταθλήτρια Ρόδος ταξιδεύει μακριά από την έδρα της, όπου και θα αντιμετωπίσει στην πρωτεύουσα τη Μαρκό. Η ομάδα του Μαρκόπουλου βρίσκεται σταθερά στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, απέχοντας 12 βαθμούς από το "Ελάφι" και 7 από το τρίτο Ύπατο.
 Η Ρόδος πηγαίνει στην Αθήνα με δεδομένη την απουσία του Σουλάι, ο οποίος αντίκρυσε την 4η κίτρινη κάρτα του κόντρα στον Αχαρναϊκό και θα εκτίσει την ποινή του. Αναμενόμενη πρέπει να θεωρείται και η απουσία του Μισέλ, που αν και προφυλάχθηκε, όλα δείχνουν πως δεν έχει ξεπεράσει εξ ολοκλήρου τη θλάση που τον ταλαιπωρεί εδώ και δύο εβδομάδες. Στον αντίποδα, κανονικά διαθέσιμος θα είναι ο Κανταρτζής, αφού ξεφορτώθηκε τις κάρτες του και θα πλαισιώσει είτε τον Σούλη είτε τον Καραγιώργη στο κέντρο της άμυνας.
 Ο Καραγιώργης ήταν το νέο πρόσωπο στην 11αδα της Ρόδου και μάλιστα το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό. Παρόλο που η ομάδα δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, εντούτοις οι τοποθετήσεις του και ο τρόπος παιχνιδιού του άφησαν καλές εντυπώσεις. Επίσης, ρυθμούς δείχνει να ανεβάζει και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήριά του και φαίνεται έτοιμος να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του στην προσπάθεια ανόδου. Τα Ελάφια είναι έτοιμα να προσθέσουν τρεις ακόμα βαθμούς στο ενεργητικό τους, σε ένα παιχνίδι που αποτελεί σημαντικό τεστ ενόψει των μπαράζ του Απρίλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου