4 Ιαν 2020

Να μπει με το δεξί!


 Ποδαρικό με νίκη θέλει να κάνει η Ρόδος στην πρώτη της αγωνιστική υποχρέωση για το 2020. Τα Ελάφια υποδέχονται στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας τον Παλληνιακό (14:00), στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία του β' γύρου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Στη ρεβάνς του στείρου 0-0 της Παλλήνης, οι πράσινοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν με τρίποντα την πορεία τους και να δημιουργήσουν εκ νέου ένα νικηφόρο σερί.  Ένα σερί που θα τους φέρει πιο κοντά στο στόχο τους.
 Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κώστας Βελιτζέλος είδε τους Πίτκα και Γιόνδη να συμμετέχουν κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα και της ομάδας και να θέτουν εαυτόν στη διάθεσή του. Στις προπονήσεις συμμετέχουν και τα δύο νέα πρόσωπα της ομάδας, ο Γκίνη και ο Μπαρούτας, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να δούμε κάποιον εξ αυτών να παίρνει λεπτά συμμετοχής στο κυριακάτικο ματς, μιας και η διοίκηση της ομάδας πραγματοποίησε αγώνα δρόμου, προκειμένου να έχει τα απαραίτητα δελτία των ποδοσφαιριστών στα χέρια της.

 Σε ό,τι αφορά στον μεταγραφικό τομέα, είναι γνωστό πως το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις δοκιμάζεται και ένας 20χρονος αμυντικός χαφ από τη Βενεζουέλα. Οι πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, πως οι εντυπώσεις που έχει αφήσει είναι θετικές. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν τελικά θα υπογράψει στα Ελάφια. Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, η Ρόδος βρίσκεται εν αναμονή δύο ακόμα ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για δύο δύσκολες περιπτώσεις, που αν κλείσουν με αίσιο τρόπο, αναμένεται να σκορπίσουν ενθουσιασμό στις τάξεις του Συλλόγου. 


 Η Ρόδος της νέας δεκαετίας!

 Στο μεταξύ, η διοίκηση της ομάδας έκανε κάλεσμα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, μέσω ανακοίνωσής της, στέλνοντας το δικό της μήνυμα στους φιλάθλους του νησιού. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να ευχηθεί και στις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αναλυτικά:

«Το πρωτάθλημα ξαναρχίζει! Η Ρόδος είναι έτοιμη για να προχωρήσει και να τελειώσει την φετινή υποχρέωση. Κάθε εβδομάδα μια μάχη, κάθε εβδομάδα ένας αγώνας, ο πόλεμος κερδίζεται με μάχες και με αγώνες, απέναντι σε όλα και σε όλους! Ο δεύτερος γύρος ξαναρχίζει. Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες που αγωνίζονται στον έκτο όμιλο, καλή συνέχεια και σε όλες τις ομάδες της Γ’ Εθνικής να επιτευχθούν οι στόχοι τους.
Η Ρόδος, την Κυριακή υποδέχεται τον Παλληνιακό στο Δημοτικό στάδιο μας. Καλούμε τους φίλους της ομάδας, τους φιλάθλους του νησιού, να έρθουν για να δούνε την νέα Ρόδο της νέας δεκαετίας, την Ρόδο για τα μεγάλα, την Ρόδο των πρωταθλημάτων…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου