3 Ιουλ 2019

Η Ρόδος που βάζει σωστές βάσεις!


 Αν σκεφτεί κάποιος οπαδός της Ρόδου την πιο χαρακτηριστική και πιο στενάχωρη στιγμή του περσινού καλοκαιριού, αυτή, αναμφίβολα, δε μπορεί να είναι άλλη από την... μπλε σακούλα. Η Ρόδος μας δεν ήταν τίποτα πέρα από χαρτιά, πεταμένα ατάκτως σε μια σακούλα σκουπιδιών, σε μια γωνιά του πεζοδρομίου. Και όσες φορές κι αν έχουμε αναφερθεί σ' αυτή την περιβόητη σακούλα, η αλήθεια είναι πως ήταν μια εικόνα πολύ δυνατή, μια εικόνα που δύσκολα θα βγει από το μυαλό όλων όσοι αγαπούν την ομάδα αυτή.
 Ας μεταφερθούμε όμως στο σήμερα. Ένα χρόνο ακριβώς από τις περσινές, ψυχοφθόρες γενικές συνελεύσεις, η Ρόδος έχει περάσει τον κυκεώνα του τοπικού και ετοιμάζεται όσο το δυνατόν καλύτερα για την επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες. Στο πλαίσιο αυτό, έχει ανανεώσει τη συνεργασία της με τους περισσότερους παίχτες της περσινής βασικής ενδεκάδας, διατηρώντας το σημαντικότερο τμήμα του κορμού της, πράγμα που σπάνια συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Έχοντας, λοιπόν, αυτή τη μαγιά ως βάση της, η ομάδα ξεκίνησε να καλύπτει τα όποια κενά στο ρόστερ της, προκειμένου υπό την τεχνική ηγεσία του κ. Κουρμπανά να δημιουργηθεί ένα σύνολο ικανό να πρωταγωνιστήσει. Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, όμως, η ομάδα οργανώνεται και σε άλλα επίπεδα. Ένα από αυτά είναι τα πολυπόθητα γραφεία της Ρόδου, ένα σύνολο εγκαταστάσεων στον Άγιο Δημήτριο, που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι έτοιμο και θα παραδοθεί στην ομάδα γύρω στα μέσα του Αυγούστου. Η σημασία του να αποκτήσει η Ρόδος, επιτέλους, τη δική της στέγη στο νησί, την οποία θα εκμεταλλεύεται αποκλειστικά εκείνη, είναι κάτι εύκολα αντιληπτό από όλους. Επίσης, έχουν προγραμματιστεί και διάφορες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με σκοπό κάποια επιπλέον έσοδα, όπως για παράδειγμα η συναυλία της Ασλανίδου με τη Γλυκερία, στις 7 Αυγούστου, στο Δημοτικό Στάδιο.
 Επιστρέφοντας στα αγωνιστικά, κρίνεται σκόπιμο να κάνουμε μια πρώτη ανασκόπηση των μέχρι τώρα πεπραγμένων της ομάδας. Ξεκινώντας από τους ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν, αυτοί είναι οι εξής: Άκης Γεωργίου, Τάσος Κιοσέογλου, Χρήστος Αμανατίδης, Θανάσης Μπίσσα, Στέλιος Χατζηπέτρος και Ηλίας Τριχάκης. Όσον αφορά τους νεοεισελθόντες αυτοί είναι οι ακόλουθοι: Δημήτρης Δημουλάς (αμυντικός από Άρη Αρχαγγέλου),  Αλεξάνταρ Μίλιτς (επιθετικός, πρωταθλητής με Ασπρόπυργο), Αλέξανδρος Αμπντέλ Ραχήμ (εξτρέμ, πρωταθλητής με Αιγάλεω), Ηλίας Διαμαντής (τερματοφύλακας από Πανθηραϊκό), Γιώργος Παπαθανασίου (δεξί μπακ από Κ19 Παναθηναϊκού), Λευτέρης Παπαδόπουλος (επιθετικός από Κ19 Παναθηναϊκού) και Νίκος Τζήμας (τερματοφύλακας από Α.Ε.Ρ.Α.).
 Δεκατρείς, λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται μέχρι αυτή τη στιγμή στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ενώ, όπως είναι λογικό, η στελέχωση του ρόστερ θα συνεχιστεί με ανάλογα υψηλούς ρυθμούς και το επόμενο διάστημα. Νεότερα προσεχώς...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου