20 Ιουν 2019

Πρώτες ανανεώσεις και μεταγραφή!


  Η άφιξη του προπονητή της Ρόδου, κ. Κουρμπανά, στο νησί μας σηματοδότησε και τις πρώτες εξελίξεις στα τεκταινόμενα του Συλλόγου μας, καθώς ανακοινώθηκαν οι πρώτες ανανεώσεις, αλλά και μια μεταγραφή.
 Πιο αναλυτικά, λοιπόν, έγινε γνωστή η επέκταση συνεργασίας με τον Άκη Γεωργίου, ο οποίος μάλιστα θα εκτελεί και χρέη προπονητή στις ακαδημίες της ομάδας, αλλά και με τους Κιοσέογλου, Αμανατίδη και Μπίσσα. Επίσης, στο δρόμο που έχει χαράξει η ομάδα από πέρσι για όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση των παιδιών που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας, ανακοινώθηκε η παραμονή των Αλιμερκάι, Κάππου, Αμπελά και Κεχαγιόγλου.
 Όσον αφορά, τώρα, στην πρώτη μεταγραφική προσθήκη, αυτή δεν είναι άλλη από τον Βασίλη Δημουλά. Πρόκειται για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας και πέρσι φορούσε τη φανέλα του Άρη Αρχαγγέλου, έχοντας μια γεμάτη χρονιά. Παρά τα μόλις 19 του έτη, ο Δημουλάς μπορεί να θεωρηθεί ιδιαίτερα έμπειρος, καθώς έχει αγωνιστεί σε Νίκη Βόλου, Γ.Σ. Αλμυρός αλλά και στον Θησέα Αγριάς, έχοντας πανηγυρίσει, μάλιστα, δύο πρωταθλήματα στην Α' κατηγορία της ΕΠΣΘ.

Ακολουθούν οι δύο ανακοινώσεις που εκδόθηκαν εχθές και σήμερα:

«Εξελίξεις στα ζητήματα που αφορούν στη συγκρότηση του ρόστερ, με το οποίο θα πορευτεί η Ρόδος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, σηματοδότησε η άφιξη στο νησί του προπονητή της ομάδας Νίκου Κουρμπανά και η συνάντηση εργασίας που είχε με τα μέλη της επιτροπής μεταγραφών, τον πρόεδρο Αντώνη Μαρτίνη, τον γενικό αρχηγό Νικήτα Μαλλιάκα και τον γυμναστή Μιχάλη Χαρίτο. 
Η διοίκηση ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας με τους Άκη Γεωργίου, Τάσο Κιοσέογλου και Χρήστο Αμανατίδη, καθώς και την απόκτηση του 19χρονου κεντρικού αμυντικού Βασίλη Δημουλά, ο οποίος συμμετείχε στο περασμένο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας με τα χρώματα του Άρη Αρχαγγέλου. 
Παράλληλα, εύχεται στους τέσσερις ποδοσφαιριστές καλή ποδοσφαιρική σεζόν και διαβεβαιώνει τους φίλους του συλλόγου πως θα συνεχίσει να εργάζεται για τη δημιουργία μίας ομάδας, που θα τους κάνει υπερήφανους.»


«Στη Ρόδο θα μείνει και σημαία της ομάδας θα είναι και τη νέα σεζόν ο δαιμόνιος Θανάσης Μπίσα. Η περσινή αποκάλυψη της Ρόδου θα είναι με τα πράσινα χρώματα και στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, θεωρώντας πως θα κάνει την μεγάλη διαφορά! Σημειώνεται πως στην ομάδα ακολουθώντας το πλήρες πρόγραμμα της θα μείνουν για τη νέα σεζόν οι Αλιμερκάι, Κάππος, Αμπελάς, Κεχαγιόγλου που προέρχονται από τις Ακαδημίες της Ρόδου.»

 Γίνεται, λοιπόν, με τον καλύτερο τρόπο σαφής η πρόθεση των διοικούντων να κάνουν πράξη τα λεγόμενά τους για τη διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας και το χτίσιμο γύρω από αυτόν. Ήδη έχει ανακοινωθεί η ανανέωση του βασικού επιθετικού κουαρτέτου της περσινής ομάδας, πληροφορίες αναφέρουν πως κοντά σε συμφωνία βρίσκεται και ο Σουλάι, ενώ προς το παρόν φαίνεται να υπάρχει απόσταση με τον Τριχάκη. Σε κάθε περίπτωση, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται σε καθημερινή βάση, τόσο με παίχτες του ήδη υπάρχοντος δυναμικού, όσο και με επίδοξους μεταγραφικούς στόχους και περαιτέρω πληροφορίες θα γίνουν γνωστές εν καιρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου