25 Νοε 2018

Συνέχεια στις νίκες η Ρόδος!

 Με χαρακτηριστική άνεση και ευκολία, η Ρόδος έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί της στο φετινό πρωτάθλημα, αφού υπέταξε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας τον Διγενή Κοσκινού με το ευρύ 5-0, στα πλαίσια της 10 αγωνιστικής της Α' Κατηγορίας. Πέντε διαφορετικοί σκόρερ για τα Ελάφια, που συνδύασαν την ουσία με το θέαμα. Γεωργίου, Κιοσέογλου, Τσουλάκος, Κόστα και Ρίκκα τα γκολ των πρασίνων.
 Χωρίς καμία διάθεση να παίξει με τη φωτιά, η Ρόδος μπήκε ορεξάτη στον αγωνιστικό χώρο, με μοναδικό της στόχο να καθαρίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την υπόθεση - νίκη. Μια νίκη, που όπως αποδείχτηκε, ήταν υπόθεση μόλις δυο λεπτών. Έχοντας εξαρχής την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, η Ρόδος πήρε προβάδισμα στο 7ο λεπτό, με τεχνικό πλασέ του Γεωργίου και έπειτα από πάσα του Σουλάι. Πριν ακόμα κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η Ρόδος διπλασίασε τα τέρματά της. Δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα των παιχτών του Διγενή, ο Κιοσέογλου έκλεψε τη μπάλα και με σουτ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου αιφνιδίασε τον Μανώλαγκα και έγραψε το 2-0. Ένα γκολ που αναμφίβολα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία του φετινού πρωταθλήματος. Από το σημείο εκείνο και έπειτα, η Ρόδος συνέχισε να πιέζει και να φτάνει με αξιώσεις στα καρέ του Διγενή, χάνοντας ευκαιρίες, όπως αυτή του Σουλάι στο 12΄, η κεφαλιά του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ. Το τρίτο γκολ των Ελαφιών σημειώθηκε στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης, με σκόρερ τον Τσουλάκο, αν και η δημιουργία ανήκει στον Μπίσσα. Ο εκρηκτικός αριστερός εξτρέμ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και επιχείρησε το σουτ, το οποίο όμως απομακρύνθηκε άτσαλα από την άμυνα του Διγενή. Η μπάλα έφτασε στο σημείο που βρισκόταν ο επερχόμενος Τσουλάκος, με τον στράικερ των Ελαφιών να μην έχει πρόβλημα και να κάνει το 3-0.
 Στην επανάληψη, η Ρόδος δεν χρειάστηκε να ανάψει τις μηχανές της και έτσι, σβηστά, πέτυχε δύο ακόμα τέρματα. Το 4-0 πέτυχε με κεφαλιά ο Κόστα, έπειτα από ωραία ατομική προσπάθεια στα δεξιά και σέντρα του Καντιμοίρη. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Ρίκκα, με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ, 15 λεπτά περίπου πριν από τη λήξη της αναμέτρησης. Με τον τρόπο αυτό, η Ρόδος πρόσθεσε ένα ακόμα τρίποντο στη συγκομιδή της, συνεχίζοντας την προέλασή της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΣ Ρόδος (Σάκης Δέδες): Ράντζα, Καντιμοίρης, Σουλάι, Κρητικός, Χατζηπέτρος, Κιοσέογλου, Γεωργίου, Τριχάκης (46′ Ρίκκα), Μπίσσα (57′ Αμανατίδης), Κόστα (76′ Μόσχος), Τσουλάκος (69′ Δημητριάδης)

Διγενής Κοσκινού (Σάσα Γιόνοβιτς): Μανώλαγκας, Μοσκιού, Πατσιαούρας, Κώτης (79′ Κυπριώτης), Μαϊλης, Χουτεσιώτης, Γουλβανίδης, Μικκιού, Χατζηνικόλας, Διακάκης (83′ Τάλος), Θαρρενός (λ.τρ. Νίκας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου