9 Σεπ 2016

"Δεν περισσεύει κανείς!"

Η στιγμή που περίμενε όλος ο φίλαθλος κόσμος της Ρόδου έχει φτάσει. Την Κυριακή τα ελάφια επιστρέφουν στην Γ΄ Εθνική, και το Δημοτικό Στάδιο ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι τα καλά του. Με αφορμή το νέο ξεκίνημα της Ρόδου, η διοίκηση των πρασίνων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να βρεθεί στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου και να στηρίξει τις προσπάθειες των ελαφιών.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Α.Σ. Ρόδος επέστρεψε στην Γ εθνική κατηγορία. Με την ευκαιρία του πρώτου αγώνα εντός έδρας με αντίπαλο την ΑΕ Κηφισιάς το διοικητικό συμβούλιο κάνει κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο του νησιού να βρεθεί στο Δημοτικό Στάδιο την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 5 μ.μ. Η παρουσία σας θα δώσει ώθηση στην ομάδα για να κάνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Η Ρόδος έχει ανάγκη την παρουσία όλων. Σε αυτή τη νέα προσπάθεια κανείς δεν περισσεύει. Όλοι μαζί για τον κοινό στόχο. Σας περιμένουμε με την δυναμική σας να γίνετε ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας μας.
Σχετικά με την είσοδο των φιλάθλων, ενημερώνουμε ότι τα εισιτήρια στις Θύρες 1 και 2 τιμώνται στα 10 ευρώ. Από την Θύρα 3 (ρολόι) κοστίζουν 5 ευρώ. 
Τα εισιτήρια διαρκείας των 300 και 150 ευρώ θα εισέλθουν στο γήπεδο από τις Θύρες 1 και 2 τα εισιτήρια των 75 ευρώ από την Θύρα 3. 
Τα παιδιά των Ακαδημιών του ΑΣ Ρόδος με τους προπονητές τους θα εισέλθουν στο γήπεδο από την Θύρα 3 και θα καθίσουν στον πρώην Σύνδεσμο Φιλάθλων Ρόδου. 
Για την σωστή λειτουργία του αγώνα σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση. 
Υ.Σ. Παρακαλούμε τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας κατά την είσοδό τους να έχουν μαζί τους και την δημοσιογραφική τους ταυτότητα. Επίσης η είσοδος σε κάμερες θα επιτραπεί μόνον αν υπάρχει σχετική άδεια από τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές. Σε άλλη περίπτωση απαγορεύεται η μαγνητοσκόπηση. 
Ευχαριστούμε και ελπίζουμε στην συνεργασία σας…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου