10 Σεπ 2016

Έφτασε η μεγάλη στιγμή!

 Έφτασε λοιπόν η μεγάλη στιγμή! Σε μερικές ώρες η Ρόδος υποδέχεται την ομάδα της Κηφισιάς στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας και άπαντες περιμένουν με αγωνία να δουν και πάλι το ελάφι σε υψηλές πτήσεις. Ο ενθουσιασμός του κόσμου είναι μεγάλος όπως άλλωστε απαιτείται. Η ιστορικότερη ομάδα του νησιού μας έχει αφήσει πίσω της τις μαύρες σελίδες του τοπικού και θέλει να μπει με το δεξί στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, υπενθυμίζοντας σε όλους το βαρύ όνομά της. Ασφαλώς, η παρουσία του κόσμου θα παίξει και πάλι καταλυτικό ρόλο, ιδίως στο αυριανό ματς. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός λένε, και τα ελάφια μας θέλουν αύριο μια νίκη που θα τους δώσει φτερά στα πόδια, καθώς ακολουθεί ο πολύ δύσκολος αγώνας με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Ο φίλαθλος κόσμος της Ρόδου, οφείλει να σταθεί στο πλευρό της ομάδας, χωρίς να δημιουργήσει πρόσθετους πονοκεφάλους που μπορεί να διαταράξουν την σωστή λειτουργία του συλλόγου. Μόνο φωνή χρειάζεται και στήριξη στους παίχτες και στον Γκάιδα. Η ομόνοια, άλλωστε, ανάμεσα σε φιλάθλους, διοίκηση και ποδοσφαιριστές είναι επιτακτικής σημασίας για την ευημερία και την πρόοδο μιας ομάδας.
 Στα αγωνιστικά θέματα, ο υπηρεσιακός προπονητής των ελαφιών δεν έχει κάνει προς το παρόν γνωστά τα χαρτιά του. Σίγουρα πάντως δεν μπορεί να υπολογίζει στην βοήθεια των Παναγιώτη Ατματσίδη και Χρήστου Αμανατίδη καθώς είναι και οι δύο ανέτοιμοι. Η προετοιμασία των ελαφιών ολοκληρώθηκε με προπόνηση σήμερα το πρωί, ενώ δεν αποκλείεται στην αποστολή για το αυριανό ματς, να συμπεριληφθεί και ο νεοαποκτηθείς Κωνσταντίνου.
 Μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το παιχνίδι της πρεμιέρας, όμως οι ποδοσφαιριστές των πρασίνων έχουν την απαιτούμενη εμπειρία ώστε να αντεπεξέλθουν στις όποιες ιδιαιτερότητες και δυσκολίες συναντήσουν. Εξάλλου η Ρόδος είναι μια ομάδα με βαριά φανέλα και τεράστιο όνομα και όλα αυτά καλείται να τα δείξει και πάνω στο χορτάρι. Με τον κόσμο στο πλευρό της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου