6 Ιαν 2016

Με το δεξί η Ρόδος!

 Νέα χρονιά, ίδιες συνήθειες για τα ελάφια. Όπως ακριβώς έκλεισε το 2015 συνέχισε η Ρόδος που σκόρπισε με 7-0 την Δόξα Ψίνθου στο Δημοτικό Στάδιο. Ανήμερα των Θεοφανείων οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με αρκετές φάσεις και πολλά γκολ.
 Οι "πράσινοι" μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και δεν είχαν κανένα πρόβλημα να επιβάλουν από πολύ νωρίς τον ρυθμό τους. Χωρίς να εφησυχαστεί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού η Ρόδος δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τη Δόξα και έτσι έφτασε σε μια άνετη επικράτηση, την πρώτη για το 2016. Ντεμπούτο με τα χρώματα της ομάδας της Ρόδου έκανε ο Λάκης Αξιώτης, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Σάββα Ορφανίδη στην προσπάθεια για την άνοδο στην FOOTBALL LEAGUE 2. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίχτες έπειτα από δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε στο 70' ο Ι. Μπαρμπαντώνης για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Γκόγκα.
Τα γκολ:
8': Ο Γκόγκας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τα ελάφια έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αμανατίδη.  
14': Έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ της Δόξας, η μπάλα έφτασε στον Καλημέρη ο οποίος με προβολή από κοντά την έστειλε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα.
26': Ο Δελαπόρτας εκτελεί το κόρνερ και ο Τζιβίλογλου αφύλακτος στην καρδιά της μεγάλης περιοχής κοντρολάρει εντυπωσιακά και με δυνατό σουτ διαμορφώνει το 3-0
28': Η πολύ ωραία συρτή σέντρα του Ιμεραλιλάι από αριστερά βρίσκει τον Γκόγκα ο οποίος από κοντά δεν έχει κανένα πρόβλημα να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το τέταρτο για την ομάδα της Ρόδου.
57': Ο Παυλίδης αξιοποιεί την πολύ ωραία κάθετη μπαλιά του Δελαπόρτα και ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 5-0.
59': Ο Καλημέρης με κεφαλιά κάνει το 6-0 για τα ελάφια έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αξιώτη απ' τα αριστερά.
64': Ο Ευγενικός εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Ηλία στο σουτ του Παυλίδη και με δυνατή προβολή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 7-0.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
 ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Σάββας Ορφανίδης): Ράτζα, Καλημέρης. Καντιμοίρης, Μπιγκό, Ιμεραλιλάϊ, Τζιβίλογλου (46’ Καμπούρης), Αξιώτης, Παυλίδης, Γκόγκας, Δελαπόρτας (58’ Ευγενικός), Αμανατίδης (70’ Ορφανίδης)
ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ (Άκης Δελαπόρτας): Ηλίας, Ορφανός, Στελλάς, Κωστομοίρης, Μπαρμπαντώνης Ι., Τσοπάνογλου, Κιόττου, Τσακίρης (46’ Ορφανός), Μπαρμπαντώνης Χ. (79΄ Καρίκης), Λυριστής, Κυριαζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου