9 Ιαν 2016

Ασταμάτητη!

Ασταμάτητα και πάλι τα ελάφια...
 Η Ρόδος συνέχισε την ξέφρενη πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα περνώντας και από τα Απόλλωνα και επικρατώντας με το ευρύ 6-0 επί του τοπικού Απόλλωνα. Ουσιαστικά το παιχνίδι δεν επιδέχεται καμιάς κριτικής αφού η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Η Ρόδος δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβάλει τον ρυθμό της και να κυριαρχήσει του αντιπάλου της σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Έτσι παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο έφτασε σε ακόμα μια άνετη επικράτηση, διευρύνοντας το εκπληκτικό σερί της.
Πρωταγωνιστές για την ομάδα μας οι Δελαπόρτας και Παυλίδης που πέτυχαν από δυο γκολ. Εξίσου καλή απόδοση είχε και ο Αμανατίδης με τον Ορφανίδη.
Τα γκολ:
8': Νωρίς νωρίς o Δελαπόρτας με πλασέ άνοιξε το σκορ, βάζοντας σε θέση οδηγού τα ελάφια.
30': Ο Παυλίδης πέτυχε το 0-2.
36': Το 0-3 από τον Δελαπόρτα και πάλι, σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.
53': Ο Παυλίδης με σουτ διπλασίασε τα τέρματά του ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-4.
70': Ο Ορφανίδης με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και πολύ ωραίο σουτ πέτυχε το πιο όμορφο γκολ της αναμέτρησης και μαζί το 0-5.
90': Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ευγενικός πέτυχε το έκτο γκολ της Ρόδου με πολύ ωραία ενέργεια έπειτα από ασίστ του Ορφανίδη.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
 ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΩΝ (Χρυσόστομος Χάσταλης): Μακαρούνας Ι., Σκούμπρος, Χατζηκυριάκος, Μπαϊράμης, Ισκάς (75’ Ράμα), Γεωργίου, Μακαρούνας Μ., Δημητρόπουλος (55’ Μπαϊράμης Κ.), Γεωργαλλής, Γιαννακόπουλος (67’ Πλάτσης), Λαθούρης
ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Σάββας Ορφανίδης): Κεφάλας, Ορφανίδης, Θεοδοσίου, Καλημέρης, Καντιμοίρης, Τζιβίλογλου (56’ Ευγενικός), Αξιώτης, Παυλίδης (55’ Ιμεραλιλάι), Γκόγκας, Δελαπόρτας, Αμανατίδης (67’ Γκάιδας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου