31 Οκτ 2010

Παραιτήθηκε ο Μαρτίνης

Την αποχώρησή του από την προεδρία της ΠΑΕ Ρόδος γνωστοποίησε σήμερα, ο κ. Τώνης Μαρτίνης.  Μέσω γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού, ο κ. Μαρτίνης πληροφόρησε πως από την περασμένη Τετάρτη έχει υποβάλλει την παραίτησή του στο υπουργείο Ανάπτυξης (τμήμα Ανωνύμων Εταιριών), κάτι το οποίο ωστόσο δεν κοινοποίησε, προκειμένου η ομάδα να πορευθεί ατάραχη στο σημερινό ματς με την Κόρινθο.
Η απόφασή του, η οποία σύμφωνα με το περιβάλλον του οφείλεται σε προσωπικούς λόγους, δρομολογεί σημαντικές εξελίξεις στην "πράσινη" ΠΑΕ της πόλης μας, με τη γενική συνέλευση να πραγματοποιείται την προσεχή Τρίτη, ή Τετάρτη, ούτως ώστε να καθοριστεί η επόμενη ημέρα για τη Ρόδο, σε διοικητικό επίπεδο.
Όσον αφορά στο πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, ο Τώνης Μαρτίνης φέρεται πως είναι πρόθυμος να μη σταθεί εμπόδιο σε όποιον εκδηλώσει ενδιαφέρον αγοράς-διαχείρισης των μετοχών, προκειμένου η Ρόδος να βρει άμεσα την ηρεμία της.
Περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την αιφνιδιαστική αυτή απόφασή του, αναμένεται να γνωστοποιήσει στην προσεχή Γενική Συνέλευση.

Από το 12soccer.gr

1 σχόλιο: