13 Σεπ 2010

Γιορτή του ποδοσφαίρου

Γιορτή του ποδοσφαίρου την Τετάρτη στον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ Ρόδου και Διαγόρα.
Η ομάδα μας, μετά την νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επί του Απόλλωνα Αθηνών, φιλοδοξεί να προσφέρει θέαμα και καλό ποδόσφαιρο στους χιλιάδες οπαδούς της που θα κατακλύσουν το Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων των δύο ομάδων, η ΠΑΕ ανακοινώνει πως θα θέσει από σήμερα το απόγευμα σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τις θύρες 1, 2, 3, 4 και 6 με τιμή 20 ευρώ έκαστο.
Σημειώνεται πως οι κάρτες διαρκείας και εισιτήρια για τα νέα μέλη της Κακιάς Σκάλας δεν ισχύουν για τον συγκεκριμένο αγώνα. Ακόμη, γίνεται γνωστό πως η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ θα δώσει προσκλήσεις για τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Διαγόρας για τις διακριτικές θέσεις του σταδίου ενώ θα μεριμνήσει για την εξυπηρέτηση των οπαδών των δύο ομάδων με μεγάλο αριθμό μελών security.
Σήμερα στην σύσκεψη που έγινε στην Αστυνομική Διεύθυνση από πλευράς ΠΑΕ Ρόδος ο υπεύθυνος ασφαλείας Φ. Ροδίτης, μετέφερε την θέληση και βούληση της ομάδας μας για να διεξαχθεί ένας πολιτισμένος αγώνας μεταξύ των δύο "αιωνίων", με βάρος στην ασφάλεια όλων των φιλάθλων.
Από αύριο μαζί με τα εισιτήρια θα τεθούν σε κυκλοφορία τα νέα διαφημιστικά και οπαδικά κασκόλ, καπέλα και σημαίες της Ρόδου, όπου θα διατίθενται έξω από το Δημοτικό στάδιο.
Από την ΠΑΕ Ρόδος θα δοθεί η θύρα 6 για τους οπαδούς του Διαγόρα και τα εισιτήρια, με ειδική αρίθμηση και την ταινία ασφαλείας, θα διατίθενται και θα ελέγχονται στην είσοδο με ηλεκτρονικό τρόπο, για να μην σημειωθούν εκτροπές του παρελθόντος.



Πηγή rodosfc.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου