12 Σεπ 2010

Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα.

Γιώργος Στράντζαλης (Ρόδος): Είναι μια καλή αρχή για εμάς. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που πιστεύω ότι θα έχει υψηλούς στόχος. Μπήκαμε δυνατά και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Στην επανάληψη ζητήσαμε να πιέσουμε πιο ψηλά. Οι αλλαγές που έγιναν μας έδωσαν άλλη ποιότητα. Μας βοήθησε και η απώλεια του Συρίγου για τον αντίπαλο. Σχετικά με το παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Διαγόρα την Τετάρτη θέλω να πω ότι δεν με ενδιαφέρει αν θα προκριθούμε ή όχι. Θα δούμε το παιχνίδι σοβαρά αλλά δεν θα με πειράξει ακόμα και αν δεν περάσουμε. Πρωταρχικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα.

1 σχόλιο:

  1. Γιωργο Στρατζαλη,οταν η ΡΟΔΟΣ παιζει με τον ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ δε πα να παιζουμε την Κυριακη με την Μπαρτσελονα τελικο champions league εμεις θα ζουμε και θα αναπνεουμε για αυτο το παιχνιδι!
    Θελω να πιστευω πως ηταν μια δηλωση αποφωρτησης των ποδοσφαιριστων μας και θα κατεβασεις την 11αδα σου με ορθη λογικη εχοντας μεσα τον Μυρρων και το Μανικα!Ενταξει λεβεντη μου?
    Γιατι αν δεν παιξουμε ετσι οπως πρεπει να παιξουμε,τοτε...................................................................................

    Tην Τεταρτη θα γεμισει το γηπεδο και πας τωρα και τους λες πως δεν θες να προκριθεις?
    Ξερεις ποσα θα δωσουμε για να μπουμε?
    20 ευρω Γιωργο μου,20!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή