11 Ιουν 2010

Πιστεύω ότι δεν αξίζαμε να υποβιβαστούμε

Λίγες ημέρες πριν εκπνεύσει το συμβόλαιό του με τη Ρόδο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην εφημερίδα μας για τη φετινή πορεία της ομάδας, ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους τα «ελάφια» γνώρισαν τον υποβιβασμό, ενώ επίσης αναφέρθηκε και στις σκέψεις που κάνει για το μέλλον της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Ο αμυντικός της Ρόδου ήταν από τους μεγάλους άτυχους της φετινής περιόδου καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός τον ανάγκασε να χάσει μεγάλο μέρος της σεζόν και να μην μπορεί να ενισχύσει την προσπάθεια που έκαναν οι συμπαίκτες του όπως ακριβώς θα ήθελε.

Ξεκινώντας ζητήσαμε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο να μας εκφράσει την άποψή του για την πορεία της Ρόδου κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου:
«Ήταν πολλοί οι λόγοι που συντέλεσαν στο να υποβιβαστεί η ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά στην καριέρα μου συναντώ μια ομάδα που διαθέτει τέτοιας ποιότητας έμψυχο δυναμικό να πέφτει κατηγορία. Η Ρόδος κατάφερε να εξασφαλίσει πέρυσι την άνοδό της με τον τρόπο που έγινε και ενώ το άξιζε, όμως το τέλος της χρονιάς δεν ήταν ανάλογο. Παρά τα όσα λάθη έγιναν και αν παραβλέψουμε τους σοβαρούς τραυματισμούς πολλών σημαντικών για την ομάδα παικτών, κάτι πρωτοφανές στα χρονικά, αποδείξαμε ότι μπορούσαμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στη Β' Εθνική. Πιστεύω ότι δεν αξίζαμε να υποβιβαστούμε».
Η επόμενη ερώτηση αφορούσε φυσικά την αντιμετώπιση των «πρασίνων» από τη διαιτησία, με τον αμυντικό της Ρόδου να δηλώνει:
«Υπήρξαν κάποιες στιγμές που ενώ ο εκάστοτε διαιτητής έπρεπε να είναι αντικειμενικός, δυστυχώς δεν ήταν. Οι διαιτητές κάνουν πάντα λάθη και είναι ανθρώπινα, όμως ειδικά στα παιχνίδια των πλέι άουτ και εκεί που κρινόταν η παραμονή, τα περισσότερα σφυρίγματα των ρέφερι ήταν εναντίον της Ρόδου. Δεν ξέρω αν αυτό ήταν σκόπιμο, όμως μας στοίχισε στο τέλος».
Η Ρόδος προχώρησε φέτος σε τρεις αλλαγές προπονητών στον πάγκο της και αυτό ίσως να έπαιξε το ρόλο του, σύμφωνα και με τον Αγγελόπουλο:
«Μου έχει ξανασυμβεί στην καριέρα μου να βρίσκομαι σε ομάδα που άλλαξε τέσσερις προπονητές κατά τη διάρκεια της περιόδου. Είναι δύσκολο για τους παίκτες που έχουν βρει έναν συγκεκριμένο ρυθμό και αγωνίζονται με μια συγκεκριμένη φιλοσοφία, να έρθει άλλος προπονητής και να τα αλλάξει όλα. Σε μια τέτοια περίπτωση χρειάζεται χρόνος προσαρμογής και στους παίκτες, αλλά και στον προπονητή. Αν ψάξουμε για όλους τους λόγους που η πορεία μας κατέληξε έτσι, τότε είναι και ο παραπάνω ένας από αυτούς».
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει συμβόλαιο μέχρι και το τέλος Ιουνίου του τρέχοντος έτους και πλέον καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του. Ο ίδιος μας αποκάλυψε ότι υπάρχουν προτάσεις από άλλες ομάδες, όμως τον πρώτο λόγο έχει η Ρόδος:
«Αυτή τη στιγμή προέχει για μένα να μιλήσω με την ομάδα στην οποία ανήκω και που με τίμησε προσφέροντάς μου συμβόλαιο. Θα έχω ραντεβού με τον πρόεδρο για να συζητήσουμε το τι μέλλει γενέσθαι και να μάθω τις σκέψεις των διοικούντων για το μέλλον. Σίγουρα υπάρχουν προτάσεις από άλλες ομάδες, όμως εμένα το μυαλό μου βρίσκεται μόνο στη Ρόδο και αυτό οφείλω να κάνω. Όταν ξεκαθαρίσει το θέμα και τυπικά θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».
Κλείνοντας ο Αγγελόπουλος εξέφρασε την άποψή του για τη Ρόδο ως σύλλογο και ευχαρίστησε τον κόσμο της:
«Η Ρόδος αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο μέρος των φιλάθλων του νησιού και είναι άδικο που υποβιβάστηκε. Συγκριτικά με άλλες ομάδες της κατηγορίας υπερείχε σαφέστατα σε πολλούς τομείς. Εύχομαι να ξαναβρεί το δρόμο της και να επανέλθει σύντομα στην κατηγορία και αν είναι δυνατόν να πάει ακόμη ψηλότερα γιατί το αξίζει. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τις ομάδες της επαρχίας και δη τη Ρόδο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξή του καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου». 


http://www.proodos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου