11 Ιουν 2010

Εν αναμονή σημαντικών αποφάσεων

Την απόφαση του Τώνη Μαρτίνη αναμένουν όλοι ,σχετικά με το τι προτίθεται να κάνει με το μέλλον της ομάδας. Ο Πρόεδρος μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει στη θέση του. Από την απόφαση αυτή θα εξαρτηθούν πολλά για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Μετά από μια δύσκολή χρονιά , όλοι πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και με ώριμες σκέψεις να παρθούν οι σωστές αποφάσεις. Διχόνοιες , απόδοση ευθυνών και βεβιασμένες αποφάσεις δεν βοήθησαν ποτέ καμία ομάδα.
Η Ρόδος με ισχυρή διοίκηση και σωστό προγραμματισμό μπορεί άμεσα να επανέλθει στην Β'Εθνική.

17 σχόλια:

  1. Τι κοινο εχει η Εθνικη Ελλαδος με την Ελαφαρα μας?

    Η Εθνικη εχει τον Οτο και τον Βυντρα
    και
    Η Ελαφαρα μας τον Στραντζαλη και τον Καντιμοιρη!

    Απιστευτα τυχαιο???Δε νομιζω!

    Α και κατι αλλο,αν ο Ρεχαγκελ ηταν προπονητης στην ομαδα μπασκετ του 87 θα ειχε μεσα τον Γκαλη,το Γιαννακη,το Καμπουρη,το Χριστοδουλου και τον Χαριστεα ρε γαμωτο,το Χαριστεα!Οπου ειναι ο Οτο θα ειναι και ο Χαριστεας!
    Ελεος πια με αυτες τις εμμονες,το Στρατζαλη μου θυμιζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. cocer: pliroforia:
    IRALA STON DIAGORA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χ.Σ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΟΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ.ΑΛΛΟ 1980 ΚΑΙ ΑΛΛΟ 2011.ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΟΔ/ΡΟ ΠΛΕΟΝ ΙΣΧΗΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΡΟΔΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χ.Σ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ'ΣΕ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EIDAME IALYSOS KAI AERA FOYNTARAN STO TOPIKO ME NTOPIOYS.H RODOS DEN EINAI TO IDIO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η ροδοσ ειχε ομαδαρα φετοσ κι επρεπε να τελειωσει το πρωταθλημα απο 11η και πανω.το τι εγιναν φετοσ ολοι τα κσερουν. ξυπνατε και μην σασ παραμυθιαζει κανενασ.. ολοι πρεπει να βοηθισετε για να επανελθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TI GINETE ME TA DIOIKHTIKA?YPARXEI KAPOIA EKSELHKSH?KATHE MERA POY PERNAEI EINAI KATASTROFH GIA THN OMADA MAS.SE LIGO THA FYGOYN OLOI OI PAIXTES KAI FTOY KI APO THN ARXH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και τι σε ανησυχεί ρε φίλε; Πληθώρα ντόπιων και ικανότατων παιχτών είναι έτοιμα να στελεχώσουν την ομάδα μας. Πρώτος απ' όλους ο Νικήτας Μαλλιάκας, που μετά από μια καταπληκτική πορεία με την Παναχαϊκή, είναι έτοιμος να επανέλθει στα γνώριμα λημέρια του. Μετά μάλιστα από το τελευταίο παιχνίδι έκανε και κριτική στον Στράντζαλη και την ομάδα μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να βάλουμε τον Μαλλιάκα πάλι στα αποδυτήρια για να μας τα κάνει ...μπουτίκ! Να του δώσουμε και ζάρια και να του δώσουμε και το περιβραχιόνιο να είναι αρχηγός. .....Θα κάνει μια νέα ....καταπληκτική πορεία σαν αυτή στην Παναχαϊκή και στο Ρίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δυστυχως οι μερες περνανε και δεν κουνιετε φυλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αναμενεται εμφυλιος πολεμος μετα το δημοσιευμα της ιστοσελιδας www.12soccer.gr που λεει τα παρακατω:Μια απο τις περιπτωσεις ποδοσφαιριστων της Ροδου που ενδεχεται να εξετασει στο μελλον ο Δι****** και σε περιπτωση που ο ποδοσφαιριστης δεν τα βρει με την ομαδα της Ροδου,ειναι ο Σταματης Καντιμοιρης.
    Κτλ. κτλ.

    Εγω απο την μερια μου θα ηθελα να αφιερωσω ενα τραγουδακι στο παιχταρα μας και να του ευχηθω καλη σταδιοδρομια στο νεο του ξεκινημα!!!
    Καλη ακροαση: http://www.youtube.com/watch?v=7yXRym46gpc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πα πα πα
    Ντροπή ρε παιδιά
    ασχοληστε με τον Νικητα;
    Αυτός δεν είναι που έκανε καταπληκτική πορεία στην Πατρα;
    Ήρθε η ώρα να μας δείξει την πορεία του
    στον Διαγορα ή στην Αναγεννηση νρ
    ΑΕ στο καλό μιστερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. TIK,TAK
    TIK,TAK
    TIK,TAK
    TIK,TAK
    TIK,TAK
    KSYPNHSTE PROTOY EINE ARGA :-(

    PANTELIS NORWAY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ ΕΓΩΗΣΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΣΥΝΕΧΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟ !!!!

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!!

    ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ (ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ) ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ !!!!

    ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΛΑΟ ΟΠΩΣ Η ΡΟΔΟΣ .... ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΣΜΟΣ ΤΗΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ Η ΡΟΔΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χ.Σ.ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ Η ΡΟΔΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΡΟΔΟΣ.ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΑΦΟΥΝ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ 10 ΕΥΡΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤ ΑΡΧΗΔΙΑ ΜΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤ ΑΡΧΗΔΙΑ ΜΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ Μ Ο Ν Ο ΡΟΔΟΣ.ΤΕΛΟΣ.ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΦΡΙΚΕΣ ΜΟΥ. Υ.Γ1ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΕΙΝΕ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. Υ.Γ.2ΣΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΛΕΥΤΕΡΙΤΣΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ.ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΛΟΓΕΡΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΒΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙ ΤΟΥ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝΕ ΤΑ ΠΕΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή