19 Μαρ 2010

Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε

Συνέντευξη του Γιώργου Δανά.

Έφτασε η ώρα για κάτι καλό, μακριά από το “σπίτι” της ομάδας;
«Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη. Μπορώ να πω, πως ίσως ήρθε η ώρα για εμάς, να σημειώσουμε μια σημαντική επιτυχία μακριά από το νησί».
Όσο για το τι έφταιξε μέχρι σήμερα και οι “πράσινοι” δεν κατάφεραν να φύγουν νικητές από τα υπόλοιπα ματς, ο δυναμικός ποδοσφαιριστής υπογράμμισε: «Χρειάζεσαι και τύχη μακριά από την έδρα σου και δυστυχώς, δεν την είχαμε σε κανένα παιχνίδι. Ίσως βέβαια να χρειάζεται και λίγο περισσότερο πάθος, παρόμοιο με αυτό που δείχνουμε στο Δημοτικό Στάδιο. Όπως και να έχει, το παρελθόν, είναι παρελθόν και εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και πως θα φύγουμε από τις Σέρρες με το θετικό αποτέλεσμα».

 
Ο Πανσερραϊκός ωστόσο, δείχνει ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα και αποτελεί έναν επικίνδυνο αντίπαλο, όπως τόνισε ο Γιώργος Δανάς: «Ο αντίπαλος διαθέτει ένα πάρα πολύ καλό σύνολο, που το τελευταίο διάστημα, δείχνει να διανύει περίοδο φόρμας. Μια ανεβασμένη ομάδα, είναι πάντα δύσκολη και χρειάζεται προσοχή. Και εμείς από την πλευρά μας όμως, είμαστε ανεβασμένοι μετά τη νίκη επί της Καλαμάτας, θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα και ο αντίπαλος, θα πρέπει να προσέξει το ίδιο και εμάς».
Σε αυτόν τον αγώνα, η Ρόδος θα στερηθεί των υπηρεσιών τριών πολύτιμων μονάδων της. Pripou, Irala και Lazetic είναι νοκ άουτ λόγω καρτών, όμως ο ακραίος μπακ, θεωρεί πως οι απουσίες, δεν θα αλλοιώσουν την εικόνα του συνόλου: «Πιστεύω και έχει αποδειχθεί, πως η ομάδα έχει την πολυτέλεια ισάξιων επιλογών στο ρόστερ της. Ένα ρόστερ, ικανό να αντικαταστήσει τον κάθε ποδοσφαιριστή, με επάξιο τρόπο. Φυσικά, όταν λείπουν προσωπικότητες όπως ο Irala , ο Pripou και ο Lazetic, όσοι κληθούν να καλύψουν τα κενά, πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω».

23 συμμετοχές σε 25 παιχνίδια, δεν είναι λίγο πράγμα. Ο Γιώργος Δανάς, μοιάζει αναπόσπαστο κομμάτι της “πράσινης” ενδεκάδας. Το γεγονός άραγε, τον αφήνει ικανοποιημένο; «Ικανοποιημένος για την απόδοσή μου, θα είμαι μόνο αν η ομάδα μου, πετύχει τον στόχο της. Εξάλλου, είμαι από εκείνους που πιστεύουν ότι πάντοτε μπορείς να προσφέρεις κάτι παραπάνω. Δεν επαναπαύομαι ποτέ, κάνω την αυτοκριτική μου σε καλές και κακές στιγμές, αλλά το “ταμείο”, γίνεται πάντα στο τέλος και είναι συνυφασμένο με την πορεία της ομάδας».

Από το 12soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου