17 Μαρ 2010

Ανακοίνωση Σ.Φ.Ρ. Κακιά Σκάλα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Στην γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16-3-10 μετά από ανταλλαγή απόψεων των παρευρισκομένων εκφράστηκε η γνώμη ότι αυτό που προέχει τώρα και μέχρι τέλος του πρωταθλήματος είναι ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πρέπει να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε την ομάδα μας στην προσπάθεια της να παραμείνει στην κατηγορία!

Οι οποίες εξελίξεις αναφορικά με το Σ.Φ.Ρ. της Κακιάς Σκάλας θα πρέπει να δρομολογηθούν μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του συνδέσμου στις 29 του Μάρτη ήμερα Δευτέρα και ώρα 21:30 να βρεθούμε στο Boca Luppo (Λύκοι) για την οργάνωση και την ανταλλαγή απόψεων για τον κρίσιμο αγώνα σωτηρίας της ομάδας μας με τον Εθνικό!!!

1 σχόλιο:

  1. Πρώτα απο ολα και ολους, η ομάδα!!! Οι όποιες …διοικητικές ανακατατάξεις, προσθαφαιρέσεις, ή ό,τι άλλο μπορεί να προκύψει σε έναν Σύνδεσμο Φιλάθλων, τουλάχιστον όσον αφορά στην «Κακιά Σκάλα», θα πρέπει να περιμένουν. Αυτα δεν βοηθουν αυτη την στιγμη την ομαδα!!! Καθοριστικής σημασίας για την παραμονή της Ρόδου, εκτός της διαδικασίας των play out είναι ο κυριακάτικος εκτός έδρας αγώνας με τον Πανσερραϊκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή