17 Μαΐ 2021

Η Ελαφάρα των ανατροπών!

    ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΦΑΡΑ ΜΑΣ! Η Ρόδος πήρε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο, επικρατώντας του Αστέρα Βλαχιώτη και έφτασε μια ανάσα από την κορυφή, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο. Τα Ελάφια του Κώστα Βελιτζέλου είδαν τους φιλοξενούμενους να προηγούνται πολύ γρήγορα. Όμως, όπως μας έχουν συνηθίσει φέτος, δεν το έβαλαν ποτέ κάτω! Απάντησαν πολύ γρήγορα με τον Τσίπρα, ενώ ο Μπαξεβάνος ήταν αυτός που έδωσε την υπερπολύτιμη αυτή νίκη στην ομάδα μας! 

    Η έναρξη της αναμέτρησης επεφύλαξε μια μίνι ψυχρολουσία στο πράσινο στρατόπεδο, αφού η ομάδα του Αστέρα πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ο Παλιάτσος, που με μακρινό σουτ νίκησε τον Πίτκα. Η συνέχεια της αναμέτρησης ανήκε όμως εξ ολοκλήρου στους πράσινους. Τα Ελάφια απάντησαν άμεσα με τον Τσίπρα, ο οποίος στην επαναφορά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια του Αρναρέλλη φέρνοντας το ματς στα ίσια. Ο Αρναρέλλης λίγο έλειψε να φτάσει και στο γκολ της ανατροπής, όταν στο 30΄ βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, νικήθηκε, όμως, από τον Παϊτέρη. Η Ρόδος έφτασε κοντά στο γκολ και λίγο αργότερα με τον Σουλάι, δίχως όμως να βρίσκει δίχτυα, με το σκορ να παραμένει αμετάβλητο στο ημίχρονο.

    Στην επανάληψη τα Ελάφια συνέχισαν στο ίδιο τέμπο, έχοντας πλέον να αντιμετωπίσουν και τις συχνές χρονοτριβές των φιλοξενούμενων. Ο Σερεντιούκ ήταν αυτός που έστειλε την προειδοποιητική βολή, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ να περνάει ελάχιστα άουτ, χωρίς κάποιος παίκτης των πρασίνων να προλάβει να αλλάξει την πορεία της μπάλας. Η λύτρωση για τα Ελάφια δεν άργησε να έρθει, αυτή τη φορά από τον Μπαξεβάνο! Ο μεσοαμυντικός των πρασίνων πήρε μερικά μέτρα, έστρωσε τη μπάλα μπροστά του και εξαπέλυσε ένα ευθύβολο, συρτό σουτ, στέλνοντας τη μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Παϊτέρη και γράφοντας το 2-1! Έχοντας πετύχει τον στόχο τους, τα Ελάφια διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμά τους, κάνοντας παράλληλα συντήρηση για την επερχόμενη έξοδό τους στην Καλαμάτα. Έτσι, το 2-1 ήταν και το τελικό σκορ, με τη Ρόδο να φτάνει σε μια ακόμα επικράτηση!

    Πλέον, τα Ελάφια έχουν στρογγυλοκαθίσει στη δεύτερη θέση, καλπάζοντας προς την πρωτιά! Οι πράσινοι έφτασαν στους 20 βαθμούς, μόλις δύο από τους προπορευόμενους, έχοντας όμως και ένα παιχνίδι λιγότερο. Έπεται το ντέρμπι κορυφής της επόμενης αγωνιστικής, όπου η Ρόδος ταξιδεύει στην Καλαμάτα, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να έχει και τηλεοπτική κάλυψη.

Ρόδος (Κώστας Βελιτζέλος): Πίτκας, Ρεβυθόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Καψάλης, Σουλάι (58’ Ritacco), Μπαξεβάνος, Καραγεώργης, Τσίπρας (82’ Μακρής), Αρναρέλλης (82’ Μακρυδημήτρης), Seridiuc (71’ Νικολόπουλος), Μαρτσάκης (58’ Βουργουτζής)


Αστέρας Βλαχιώτη (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Παϊτέρης, Ευαγγελιδάκης, Πρίκας, Κορνέζος, Μάγκας, Νικολάου (46’ Σκεντεράι), Μάρτσεφ, Παπουτζίδης (64’ λ.τρ. Μπρακαμόντε), Παλιάτσος, Βερνάρδος (69’ Παπούλης), Καλλέργης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου