30 Απρ 2020

Η Βασίλισσα του Αιγαίου επέστρεψε!

 Έγινε οριστικό, λοιπόν, αυτό το οποίο ήταν εν πολλοίς αναμενόμενο και προσδοκώμενο από τις πρώτες μέρες της εξάπλωσης του Covid19 στη χώρα μας. Η μεγάλη αποχή των αθλητών από τους αγωνιστικούς χώρους, τα υπέρογκα και δυσανάλογα με την ερασιτεχνική φύση των πρωταθλημάτων ποσά που θα έπρεπε να ξοδευτούν και οι ελάχιστες αγωνιστικές που απέμεναν στα περισσότερα πρωταθλήματα, έφεραν το πρόωρο φινάλε τόσο στη Γ' Εθνική, όσο και στα πρωταθλήματα των ΕΠΣ. Οι βαθμολογίες επικυρώθηκαν ως έχουν και οι πρωτοπόροι του κάθε πρωταθλήματος έχουν από χθες το βράδυ κάθε λόγο να πανηγυρίζουν.
 Ανάμεσα σ' αυτές τις ομάδες βρίσκεται φυσικά και η Ρόδος. Η πρωταθλήτρια του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής, έχοντας εξασφαλίσει μαθηματικά εδώ και καιρό την πρώτη θέση (μαζί με άλλες τρεις ομάδες), περίμενε απλώς να μάθει αν θα χρειαστεί να περάσει και από τη διαδικασία των μπαράζ. Κάτι που μετά τις χθεσινές εξελίξεις μοιάζει πλέον απίθανο.
Τα Ελάφια μετράνε πλέον δύο συναπτές ανόδους σε δύο χρόνια και φυσικά αυτό είναι άξιο συγχαρητηρίων προς όλους τους εμπλεκόμενους. Στη διοίκηση της ομάδας που με μπροστάρη τον κ. Μαρτίνη έδειξε συνέπεια στα λόγια της και οδήγησε τη Ρόδο σε δύο πανηγυρικές ανόδους. Συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλα τα παιδιά του φετινού ρόστερ, που πίστεψαν εξαρχής και ήρθαν στην ομάδα με έναν και μόνο στόχο. Στον κ. Κουρμπανά, υπό τις οδηγίες του οποίου έγινε η πολύ κρίσιμη για τη συνέχεια της χρονιάς καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας, και φυσικά στον κύριο Βελιτζέλο που ολοκλήρωσε αψεγάδιαστα το στόχο που τέθηκε.
 Η Βασίλισσα του Αιγαίου στέκεται ξανά στα πόδια της και κοιτάζει πλέον στα μάτια όλους όσους βρέθηκαν και θα βρεθούν απέναντί της. Με εντελώς διαφορετική δυναμική, η Ρόδος περιμένει να δει τι μέλλει γενέσθαι με την πολυσυζητημένη αναδιάρθρωση. Τα σενάρια είναι πολλά, τα συμφέροντα ακόμα περισσότερα και όλα δείχνουν πως έχουμε μπροστά μας έναν πολύ καυτό Μάιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου