19 Ιουλ 2019

Συνεχίζει στα πράσινα και ο Σουλάι!

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής από το περσινό ρόστερ της Ρόδου, ανανέωσε τη συνεργασία του με τα Ελάφια και θα συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη μεγάλη ομάδα του νησιού μας. Ο λόγος για τον Γκέστη Σουλάι, η επέκταση του οποίου ανακοινώθηκε σήμερα, αφού λύθηκαν κάποια διαδικαστικά ζητήματα με την προηγούμενη ομάδα του, την Α.Ε. Μοσχάτου. Ο νεαρός αμυντικός αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας, καθώς ενέπνευσε σιγουριά στην αμυντική γραμμή της Ρόδου, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πολύ καλή περσινή επίδοση της ομάδας. Έτσι, ο Σουλάι γίνεται ο έβδομος που θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το Ελάφι στο στήθος, με τη διοίκηση της Ρόδου να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία της να κρατήσει το σημαντικότερο μέρος του περσινού επιτυχημένου κορμού. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ομάδας:

«Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών, απ’ όπου ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος – αφού στη Ρόδο πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός από το Μοσχάτο – ο Σουλάι Γκέστι εντάσσεται κανονικά πλέον στην ομάδα μας!
Ο Γκέστι στο περσινό πρωτάθλημα αγωνίστηκε στη Ρόδο ως σέντερ μπακ. Παλαιότερα έχει αγωνισθεί στο Μοσχάτο και ξεκίνησε από τον ΠΑΟ Κω.
Καλωσορίζουμε εκ νέου τον Σουλάι στην ομάδα, σίγουροι πως θα συμβάλει για να πάρουμε μαζί άλλο ένα πρωτάθλημα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου